Comunicate

02.07.2019 - PRECIZĂRI pentru membrii SNPPC care au câștigat procesul pe salarizare la nivel maxim. Rugăm distribuiți către toți colegii interesați!

02.07.2019 - PRECIZĂRI pentru membrii SNPPC care au câștigat procesul  pe salarizare la nivel maxim. Rugăm distribuiți către toți colegii interesați!

În referire la acțiunile civile derulate de către SNPPC, în instanțele de contencios administrativ-fiscal, pentru salarizarea la nivelul maxim al funcției publice aflate în plată la nivelul ordonatorului de credite, Biroul Executiv Central face următoarele PRECIZĂRI IMPORTANTE:

Toți membrii de sindicat, care se regăsesc pe tabelele colective aferente proceselor câștigate definitiv (publicate de SNPPC sau disponibile pe portalul instanțelor de judecată – portal.just.ro), și au primit deja ,,Dispoziția de punere în plată” din partea șefului unității/angajatorului, dar acest act administrativ include doar parțial drepturile câștigate - cum ar fi, de exemplu, ,,fidelitatea”, fără drepturile financiare aferente coeficientului maxim al funcției publice, sporului de studii superioare, premiului anual/al 13-lea salariu etc. -, se vor adresa în regim de urgență liderilor SNPPC din unități, care au primit sau vor primi, în curând, modelul de ,,Procedură prealabilă pentru contestarea Dispoziției”.

Aceasta este necesară și obligatorie în etapa care precede soluționarea litigiilor de muncă referitoare la drepturile de natură salarială și trebuie depusă în termen de 30 zile!!!

Pentru detalii și clarificări puteți contacta și Departamentul Juridic al SNPPC: tel 031.105.11.41/42; juridic@snppc.ro.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: