04.05.2018 - Întâlnire cu membrii FSNPPC din Judeţul Brăila

04.05.2018 - Întâlnire cu membrii FSNPPC din Judeţul Brăila

Sindicatul Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Baza de Reparaţii Nave Brăila, afiliat FSNPPC, a organizat, ieri, 3 mai 2018, o adunare generală a membrilor de sindicat din cadrul acestei unităţi cu profil unic de activitate în Ministerul Afacerilor Interne.

Comunicate

Biroul Executiv Central  al Federaţiei noastre a fost reprezentat de preşedintele Dumitru Coarnă, din partea SNPPC fiind prezent vicepreşedintele Mihai Zlat. Conducerea SPPC a fost reprezentată de Petruş Gorgovan - preşedinte, Eduard Bizubac - secretar şi Valentin-Sandi Dănilă - vicepreşedinte.

Discuţiile s-au axat pe două direcţii: negocierea, de către SPPC, a noului Contract Colectiv de Muncă la nivel de unitate, pentru personalul contractual din BRN, şi dezbaterea celor mai importante aspecte profesionale, financiare, logistice şi legislative din domeniul nostru de activitate, între care au prezentat un evident interes salarizarea şi problemele apărute, încă de anul trecut, prin aplicarea Legii-cadru nr. 153/2017.

Au mai fost abordate şi aspecte referitoare la aplicarea Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, formele sindicale de protest adoptate în acest an, din cauza nesoluţionării revendicărilor noastre, asistenţa juridică şi asigurarea consilierii membrilor de sindicat pe diferite probleme de interes.

Azi, 4 mai, în cursul dimineţii, preşedintele FSNPPC Dumitru Coarnă şi vicepreşedintele SNPPC Mihai Zlat s-au întâlnit şi cu membrii noştri de sindicat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, problemele abordate fiind, în principiu, similare celor discutate la BRN.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: