Comunicate

04.10.2022 - Promo WEEK - Ofertă specială World Class - pentru membrii SNPPC

04.10.2022 - Promo WEEK - Ofertă specială World Class - pentru membrii SNPPC

Fiecare membru care își face abonament, poate aduce 2 parteneri în aceleași condiții.

Copiii membrilor cu vârstă pana la 12 ani au acces gratuit la piscine, între orele 9:00 și 18:00. 1 guest pass digital cu acces Platinum pentru abonamentele lunare( nu este necesara insotirea de catreangajat).

Prosoape gratuite incepand cu categoria Gold. 30 zile freeze pentru abonamentele pe 12luni.

Inregistrarea se face prin transmiterea datelor la adresa de email worldclass@snppc.ro (nume prenume, numar de telefon, adresa de mail, data de nastere, copie fluturas salariu – pentru a atesta calitatea de membru la zi)

Conturile se creeaza pe 15 si 30 ale lunii. 

Dupa crearea conturilor platforma trimite pe adresa de email un cod PIN pentru accesarea contului. Crearea contului este gratuita si nu presupune nici o obligatie comerciala fata deWorldClass.

Pentru suport sau intrebari suplimentare apelati 0728 282 648 - Zlat Mihai, vicepresedinte SNPPC sau accesati adresa de email corporate@worldclass.ro

Modalitati de plata:

Data de achizitie si incepere a abonamentului este ziua de 15 a lunii. Membrul SNPPC accesează link-ul https://members.worldclass.ro, urmează pașii de selectie ai abonamentului și efectueaza plata online cu cardul de debit sau credit.

Parteneri SNPPC: