Comunicate

05.09.2019 - OFERTA ASIGURARE DE SĂNĂTATE, EXCLUSIV PENTRU MEMBRII S.N.P.P.C. & FAMILII – VALABILĂ DOAR PÂNĂ LA DATA DE 20 SEPTEMBRIE 2019, PRIN LEADER TEAM BROKER SI ASIGURATORUL GERMAN SIGNAL IDUNA

05.09.2019 - OFERTA ASIGURARE DE SĂNĂTATE,  EXCLUSIV PENTRU MEMBRII S.N.P.P.C. & FAMILII  – VALABILĂ DOAR PÂNĂ LA DATA DE 20 SEPTEMBRIE 2019, PRIN LEADER TEAM BROKER SI ASIGURATORUL GERMAN SIGNAL IDUNA

SNPPC și Compania Leader Team Broker, împreună cu Asiguratorul german de prestigiu, SIGNAL IDUNA, vă prezintă o ofertă special concepută pentru asigurări de accidente și boli, valabilă doar până la data de 20 sept. 2019.

Asiguratorul dispune de o rețea  - Mediqa Net - de peste 750 de clinici în toată țara (centre medicale, clinici, cabinete medicale, servicii de ambulanță și spitale), cu care a încheiat un parteneriat, prin decontare directa (clientul nu plătește nimic).

Pentru servicii medicale în afara rețelei Mediqa Net nu sunt necesare autorizarea și programarea serviciilor medicale prin Call Center Signal Iduna. Beneficiezi gratuit de cardul Signal Iduna -  EASY PAY, pe care îți este virată, înainte, suma necesară serviciului medical, sau achiți costul direct în clinică și, ulterior, Signal Iduna rambursează procent din valoarea facturii eliberată de clinică, conform contractului de asigurare și a documentelor transmise.

Descarcă ,,signal care assistant” și ai servicii 100% digitale! • Soliciți o programare nouă sau notifici Call Center-ul pentru o programare facută în clinică; • Trimiți un dosar rambursare; • Urmărești statusul programărilor și rambursărilor; • Te autentifici în clinică cu cardul digital de asigurat; • Cauți în harta interactivă integrată cu Google Maps clinicile din rețeaua Mediqa Net; • Gestionezi dependenții minori acoperiți de asigurare; • Afli noutăți și informații utile.

Aplicația este disponibilă în Playstore și AppStore.

Plata poliței de asigurare se face integral, anticipat, pentru 12 luni. Pret: 1.380 lei/persoană/an.

Persoana de contact Leader Team Broker:

MARIUS CONSTANTINESCU - Manager de proiect

0744 661 623; marius.constantinescu@leaderteam.ro

ATASAM LINKURILE CU FORMULARUL DE ASIGURARE, OFERTA COMPLETĂ, GHIDUL ABONATULUI ȘI CLINICILE PARTENERE:

Oferta-LEADER-TEAM-BROKER,-prin-SIGNAL-IDUNA,-pt-SNPPC

Formular-de-asigurare-pt-membrii-si-familii

Ghidul-asiguratului

LISTA-CLINICI-PARTENERE

 

Biroul Executiv Central SNPPC

Parteneri SNPPC: