Comunicate

05 dec. 2017 - CÂŢI POLIŢIŞTI TREBUIE SĂ FIE UCISI SAU GRAV ULTRAGIAŢI, PENTRU A-I TREZI DIN ADORMIRE PE GUVERNANŢI ŞI PARLAMENTARI?

05 dec. 2017 - CÂŢI POLIŢIŞTI TREBUIE SĂ FIE UCISI SAU GRAV ULTRAGIAŢI, 
PENTRU A-I TREZI DIN ADORMIRE PE GUVERNANŢI ŞI PARLAMENTARI?

Din nefericire, încă un eveniment tragic are loc în Poliţia Română, compătimită din când în cand de presă, de miniştrii şi de farisei decizionali proveniţi din urne pe care le doresc uitate, dar abandonată realmente de guvernanţi şi de parlamentari – după cum se vede tot mai mult, în ultima vreme, din modul în care suntem trataţi sub aspectul interesului de a legifera / soluţiona revendicările îndreptăţite, care vizează protecţia poliţistului şi finanţarea integrală a Sistemului de ordine / siguranţă publică, mai ales în ceea ce priveşte echipamentul de protecţie şi logistica misiunilor operative, în general.

Pentru unii, cazul de astăzi, de la Rădăuţi, este doar o ştire în puzzle-ul mediatic cotidian, dar pentru familia poliţistului atacat bestial se prefigurează o perioadă amară şi plină de durere.

Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate, sperând că tânărul nostru coleg va avea parte de un tratament adecvat, pentru a se va reface cât mai repede, iar legea va fi aplicată cu maximă fermitate, pentru a sancţiona ca atare tentativa de omor deosebit de grav şi a descuraja, pe cât posibil, alte asemenea agresiuni fizice abominabile asupra oamenilor legii!

Câţi poliţişti trebuie să fie grav ultragiaţi

pentru a-i trezi din adormire pe guvernanţi şi parlamentari?

BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNPPC

Parteneri SNPPC: