Comunicate

07.03.2019 - Alegeri pentru conducerea Biroului Teritorial SNPPC din IPJ Buzău

07.03.2019 - Alegeri pentru conducerea Biroului Teritorial SNPPC din IPJ Buzău

 

Astăzi, 7 martie, ora 11,00, a început adunarea generală pentru alegeri a membrilor SNPPC din cadrul IPJ Buzău, organizație teritorială condusă de Gabriel Dragomir, care a predat mandatul de președinte al Biroului Teritorial, după o perioadă cu rezultate deosebite pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor colegilor săi.

În urma votului exprimat de către participanți, Biroul Executiv Central al SNPPC a luat act de opţiunile acestora, urmând să propună instanţei judecătorești competente validarea următorilor: preşedinte - Biță Vasile; vicepreședinți - Stupariu Adriana și Pălici Ramona Nicoleta; secretar - Glogovițeanu Andreea Simona.

Conducerea SNPPC își exprimă convingerea că mandatul colegilor nominalizaţi în Biroul Executiv Teritorial se va ridica la înălţimea aşteptărilor membrilor noștri din cadrul IPJ Buzău!

Cu acest prilej, Membrii SNPPC au fost asiguraţi că beneficiază permanent de asistenţă, reprezentare juridică şi consiliere pe diferite probleme de interes aflate în competenţa noastră de soluţionare (penale, civile, disciplinare și administrative), dintre care acțiunile colective în instanțele de contencios adminstrativ-fiscal, pentru salarizare la nivelul maxim al funcției publice, și alte drepturi de natură salarială, sunte cele mai numeroase, având deja peste 25.000 de membrii SNPPC care ne-au împuternicit, prin mandat scris, să le reprezentăm interesele.

Din partea Biroului Executiv Central al SNPPC sunt prezenți președintele Dumitru Coarnă, trezorierul general Claudiu Staicu și vicepreședintele Mihai Zlat.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: