Comunicate

07.11.2018 - Lucrări utile pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

07.11.2018 - Lucrări utile pentru concursurile de admitere  în instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

Dacă ați ales să deveniți cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne, primul pas spre reușită este făcut. Ați accesat informațiile de care aveți nevoie în pregătirea concursului de admitere. Detalii puteți găsi accesând site-ul www.limbaromanapentruexamene.ro

Manualele pe care vi le prezentăm au un singur scop: să vă ajute să reușiți! Ele sunt gândite de autori special pentru dumneavoastră, adică vă pun la dispoziție întreaga lor experiență nu numai pentru a vă asigura nivelul de cunoștințe, priceperi și deprinderi necesare, dar și metodele prin care pregătirea devine o ocupație agreabilă, aproape facilă, cerându-vă doar perseverență și seriozitate.

Vă dorim succesul pe care îl așteptați!

Autorii acestor lucrări, Maria și Dumitru Țicleanu, sunt prezenți pe piața cărții din 1994, când au apărut cu prima lor lucrare - Nouă sute teste-grilă de gramatică, în Editura Scribul. Astăzi, Gramatica în scheme, ajunsă la a X-a ediție, este cunoscută atât în lumea dascălilor de specialitate, a librarilor,  cât și în cea a utilizatorilor din ultimii 25 de ani.

Manuale necesare pentru admiterea la școlile de poliție,

jandarmi, agenți de penitenciar şi la facultățile de drept.

Pentru lămuriri suplimentare și pentru comenzi puteți suna la 0722616948; 0349806432.

Persoana desemnată pentru relații publice este prof. Țicleanu Dumitru, care poate oferi și informații privind conținutul manualelor și utilizarea acestora în procesul de pregătire.


 

Parteneri SNPPC: