Comunicate

08.02.2024 - COMUNICAT: O nouă conducere la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Olt

08.02.2024 - COMUNICAT:    O nouă conducere la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Olt

 

   În cursul zilei de ieri, 7 februarie, a avut loc adunarea generală pentru alegerea conducerii Biroului teritorial SNPPC din cadrul IPJ Olt, la care au luat parte polițiștii și personalul contractual - membrii noștri de sindicat - din structurile urbane și rurale ale unității,  în prezența reprezentanților conducerii Biroului Executiv Central SNPPC.

   În urma votului participanților, Biroul Executiv Central al SNPPC a luat act de opţiunile exprimate, urmând să propună instanţei judecătorești competente, conform Statutului SNPPC, validarea următorilor colegi aleși în cele cinci funcții din conducerea Biroul teritorial: preşedinte – Mitrică Ionuț; prim-vicepreședinte – Vanătoru Mihai-Dumitru; vicepreședinți  – Didiță Dumitru-Daniel, Luca Ionuț-Mihai și Carton Alin.

   De asemenea, au fost aleși în funcţia de delegat sindical: la nivelul Secției de Poliție Rurală nr.11 Verguleasa – Carzon Ionuț; la nivelul Secției de Poliție Rurală nr.8 Perieți – Floarea Cornel-Constantin; la nivelul Serviciului Rutier din cadrul IJP Olt - Scrieciu Ilie-Ninel; la nivelul Poliției Mun. Caracal – Tanislav Nicușor-Sorin; la nivelul Poliției Or. Piatra-Olt – Micu Ilie-Marian.

   Noua conducere și-a propus ca principale obiective: dezvoltarea organizației; comunicarea eficientă cu membrii, pentru identificarea și soluționarea problemelor care se pot rezolva pe plan local; un dialog social constant și eficient cu staff-ul unității, dar și cu polițiștii din conducerea serviciilor/birourilor IPJ și ai structurilor polițienești municipale, orășenești și rurale; diseminarea către membrii de sindicat a rezultatelor, acțiunilor și a demersurilor sindicale efectuate la nivelul central al SNPPC, pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor profesionale și economico-sociale ale colegilor noștri; acordarea de consiliere și, dacă e nevoie, și de asistență juridică membrilor de sindicat, sens în care vor  fi sprijiniți de către Departamentul Juridic al SNPPC etc.

   Precizăm că SNPPC, respectiv Biroul nostru teritorial din IPJ Olt, este singurul sindicat al polițiștilor și personalului contractual, care are reprezentativitate juridică, obținută conform legii,  la nivelul acestei unități de poliție.

   Felicitări noii conduceri SNPPC din IPJ Olt și succes în activitatea sindicală!

   Date de contact: președinte SNPPC (Biroul Executiv Central), Zelca Vasile – 0734.756.326; președinte SNPPC (Biroul teritorial IPJ Olt), Mitrică Ionuț – 0765.258.785.

Am pornit cu încredere și curaj, continuăm puternici și uniți!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL  SNPPC

Parteneri SNPPC: