Comunicate

10.11.2023 - Parteneriat WORLD CLASS – SNPPC; BLACK FRIDAY CORPORATE

10.11.2023 - Parteneriat WORLD CLASS – SNPPC; BLACK FRIDAY CORPORATE

 

 

   Timp de numai o săptămână, membrii SNPPC pot beneficia, pentru ei și &familie&pieteni,  de oferta BLACK FRIDAY la abonamentele WORLD CLASS:

- 5% discount la abonamentele prepaid, 12 luni;

9% cash-back

5% cash-back 

5% cash-back

  IMPORTANT: campanie limitată, valabilă până la 17 noiembrie 2023!

      Detalii generale despre accesare oferte:

   Fiecare membru care își face abonament, poate aduce 2 parteneri în aceleași condiții.

   Inregistrarea se face prin transmiterea datelor la adresa de email worldclass@snppc.ro (nume prenume, numar de telefon, adresa de mail, data de nastere, copie fluturas salariu sau card membru vizat pe 2023– pentru a atesta calitatea de membru la zi)

   Dupa crearea conturilor platforma trimite pe adresa de email un cod PIN pentru accesarea contului. Crearea contului este gratuita si nu presupune nici o obligatie comerciala fata deWorldClass.

 

      Modalitati de plata:

    Membrul SNPPC accesează link-ul https://members.worldclass.ro, urmează pașii de selectie ai abonamentului și efectueaza plata online cu cardul de debit sau credit.

    La activarea abonamentului este setata automat plata recurenta cu ajutorul careia se vor retrage banii automat.

    Daca recurenta nu este dorita, se dezactiveaza din contul de client dupa efectuarea platii manual din sectiuna “ABONAMENTE-Dezactiveaza platarecurenta

    Angajatul isi poate înregistra partenerul în mod direct, din contul sau de membru sau poate să-i trimita acestuia un voucher pe mail,indiferent daca are abonament activ sau nu.

 

Parteneri SNPPC: