Comunicate

10 nov. 2017 - Viitorii agenţi depun Juramântul militar

10 nov. 2017 - Viitorii agenţi depun Juramântul militar

În cursul zilei de astăzi, 10 nov. 2017, elevii anului I din Şcolile de formare iniţială a agenţilor de poliţie/poliţie de frontieră depun Jurământul militar, în cadrul unor ceremonii organizate la sediile acestor instituţii.

Din parte SNPPC iau parte membrii B.Ex.C. şi liderii noştri din cadrul Birourilor teritoriale zonale, după cum urmează: la Şcoala de agenţi de poliţie ,,Vasile Lascăr”, Câmpina – Mihai Zlat, vicepreşedinte SNPPC, şi Narcis Nicolae Văsîi, preşedinte BT; la Şcoala de formare a agenţilor PF ,,Avram Iancu”, Oradea – Neculai Isache, secretar general SNPPC, Marius Ionescu, vicepreşedinte SNPPC, şi Dinu Nicolae Gâgă-Bârsan, preşedinte BT.

Elevii şcolilor de agenţi vor urma un program de pregătire redimensionat, pe parcursul unui an de învăţământ, urmând a fi repartizaţi la posturi, în vara anului 2018, pentru completarea deficitului de personal existent în cadrul unităţilor MAI.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări pentru depunerea Jurământului militar şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: