Comunicate

11.08.2017 - Ne scriu colegii politisti

11.08.2017 - Ne scriu colegii politisti

Am dat curs solicitarii venite din partea unui coleg politist, chiar daca nu este membru SNPPC. Avand in vedere ca se apropie Praznicul crestinesc al Sfintei Maria - 15 august 2017, in zilele care preced sarbataoraea Adormirii Maicii Domnului nu vom mai posta niciun material cu tenta polemica, spre a nu intina valorile religioase si morale care trebuie sa ne defineasca tuturor trairea duhovniceasca.

,,Dacă ai mei nu au putut posta acest comunicat, deși sunt din alt sindicat, va rog pe dvs sa postați pentru polițiști aceste rânduri. Mulțumesc !”

Vicepreședinte Bex SNAP BUCURESTI

AȘP BURLACU MARIAN

,,În atenția conducerii MAI și a membrilor de sindicat:

În calitate de vicepreședinte al Biroului executiv central

Bucuresti al Sindicatului național al agenților de politie va fac

cunoscut ca mă disociez de acel comunicat prin care atât d na ministru Carmen Dan cât și consilierul acesteia pe probleme financiare d l general în rezerva Stelica Dragulin sunt ridicați în slavi.

Din păcate realitatea în calitate de cadru activ este alta , diametral opusa fata de cele menționate în acel comunicat. Mai precis este ca aceasta d na "ministru ", după cum stiti, fosta secretara de scoala generala în Teleorman, nu a făcut nimic de când a fost "unsa",pentru polițiști ci doar pentru consilierii personali și secretarii de stat care s au pensionat de tineri și a doua zi angajați pe salarii babane, fata de polițiștii din strada. Nu a făcut absolut nimic sa îmbunătățească munca polițiștilor prin logistica, fata de subdimensionarea activa a numărului de polițiști, cât și financiar. Ba mai mult a pus umărul la pensionarea rapida o multor polițiști, punând astfel în pericol ordinea și siguranță publică. Mă întreb retoric: ce v a recomandat sa ocupați aceasta funcție. ?

Îmi place mult filmul BD la munte și la mare fapt ce mă determina mai în glumă mai în serios cine va recomanda sa mai stați în acest minister. ?

Oare nu vedeți ca viața multor polițiști e pusă în pericol zi de zi și nu aveți nici o reacție. ? Ba cred ca singura reacție ați avut o umilind polițiști, tăindu- le pensiile, mărindu- le salariile cu 10 la suta, contrazicandu-l pe prim- ministru , care a zis ca ni le mărește cu cinsprezece la suta, ca ați afirmat ca la prima ședință care a fost joi, dar cred ca fiind o femeie ocupata, ați uitat.

În loc sa va afirmați ferm în sprijinul politiei și polițiștilor, vad ca va "plimbati" pe banii contribuabililor la înmormântarea colegului, care cred ca ar fi avut șanse sa trăiască dacă ați fi știut cu ce se mănâncă munca de politie. Consider ca aveți o parte din vina ptr toți polițiștii căzuți victime pentru ca nu ați făcut nimic ptr protejarea acestora legislativ, ca nu ați reușit să angajați oameni în politie pe locurile vacante. Ați mers pe premisa las ca merge și așa.

În calitate de om, sau ministru, va întreb: ați avut ocazia să mergeți la colegul polițist, care cu ceva vreme în urmă a luat o sticla în cap și de atunci este leguma în pat? Poate din mass media ați aflat ca părinții lui sunt pe cale de a fi evacuați din casa, ca au făcut împrumut la bănci sa-și tina copilul în viața. Ați făcut ceva în acest sens?

Din punctul meu de vedere, ca polițist de 22 de ani, nu ca lider de sindicat, consider ca sunteți cel mai neperformant ministru și de aceea consider ca e cel mai bine sa DEMISIONATI!

Se pare ca de când va aflați la conducerea acestui minister îl confundați cu școala generala. Totodată îi recomand d lui general în rezerva Dragulin Stelica sa se angajeze la o firma privata - poate face economie firmei în detrimentul angajaților, cum a reușit să facă în detrimentul polițiștilor prin formule paramatematice doar de dlui înțelese, concretizate în fluturașul de salariu. Mă amuza ca ați spus ca, în prima ședință de guvern, care a fost joi, măriți cu 10 la suta salariul polițiștilor. Cred ca ați fost ocupata cu parteneriatul cu ministerul sănătății privind vaccinările. Sper să plecați din minister înainte de a da ca sarcina polițiștilor de proximitate inocularea în rândul cetățenilor a obligativității vaccinării.

Atât eu cât și polițiștii nu mai avem încredere în dvs , în ceea ce spuneți și faceți, fapt pentru care consider ca frânati în dezvoltare acest minister.

DEMISIA!

Spre deosebire de alții din acest sindicat, pe care cu cinste,onoare și respect îl reprezint, îmi asum ceea ce scriu și fac, nu mă ascund după o perdea numita Biroul executiv central, nu am nevoie de funcții, grade sau alte avantaje. Îmi respect colegii și sper ca viitorul ministru sa facă la fel!"

Parteneri SNPPC: