Comunicate

12.09.2017 - Oferte avantajoase pentru telefonia mobilă, prin SNPPC

12.09.2017 - Oferte avantajoase pentru telefonia mobilă, prin SNPPC

Răspundem unor solicitări adresate, precizând că, în materie de telefonie, SNPPC are în derulare parteneriate foarte avantajoase cu TELEKOM şi VODAFONE, oferind abonamente preferenţiale (pe o plajă generoasa de valori, de la 3,2 la 18 euro) şi terminale la preţuri promoţionale: abonamente adaptate nevoilor diverse de comunicare, atât de voce, cât şi de date; abonamente nelimitate, începand cu 6,15 eur/lună; telefoane, tablete şi laptopuri la preţuri promoţionale, gratuite sau cu diferenţa de bani, în functie de abonamentul ales (ofertele detaliate, exclusiv pentru membrii noştri, sunt pe site-ul SNPPC, pagina principală).

Un mare avantaj pentru membrii SNPPC: facturile lunare pentru abonamente se pot achita foarte simplu, prin retinerea din salariul lunar sau din drepturile de pensie (după caz) de către organul financiar al unităţii unde îşi desfăşoară activitatea sau de către Casa de pensii, în conformitate cu reglementările MAI.

Valoarea lunară de plată va putea fi aflată fie de la responsabilul teritorial al SNPPC, fie, instant, de pe site-ul nostru (prin completarea CNP-ului), pentru fiecare numar de telefon în parte. Ofertele detaliate sunt postate, periodic, pe site-ul nostru şi pe reţelele proprii de intrapol/intranet (pagina aferentă SNPPC).

Reţinerea sumelor de bani se efectuează doar în baza comunicării scrise a SNPPC, conform facturilor emise de catre operatorii parteneri, precum şi a situaţiei restanţelor acumulate până la data facturării.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: