12.11.2018 -  S-a constituit un nou Birou Teritorial SNPPC la PF Călăraşi

12.11.2018 - S-a constituit un nou Birou Teritorial SNPPC la PF Călăraşi

Vineri, 9 noiembrie 2018,  s-a constituit cel de-al 75-lea  Birou Teritorial SNPPC în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi, la care au aderat şi colegi din cadrul Sectorului PF Feteşti, aflat în vecinătate.

În urma adunării generale de la sediul STPF din municipiul Olteniţa, prin votul legal exprimat de către cei peste 50 de participanţi - în prezenţa preşedintelui SNPPC Dumitru Coarnă şi a vicepreşedintelui Marius Ionescu - a fost aleasă şi conducerea executivă a noului Birou Teritorial SNPPC, care v-a fi propusă instanţei competente pentru validare: Vereşteanu Valentin Constantin - preşedinte, Marchidanu Vasile și Dediță Stelian - vicepreşedinţi, secretar - Roșu Gigi şi delegat sindical SPF Chirnogi - Dragomir Ovidiu.

Le adresăm felicitări şi bun venit în marea familie a SNPPC celor mai noi colegi din Poliţia de Frontieră şi-i urăm succes echipei de conducere nominalizată să reprezinte interesele Biroului Teritorial SNPPC, exprimându-ne convingerea că mandatul acesteia va fi unul de bun augur!