Comunicate

13.02.2019 - Solicitare adresată MAI pentru actualizarea cuantumului normei de hrană (revenire la solicitarea FSNPPC din oct. 2018)

13.02.2019 - Solicitare adresată MAI pentru actualizarea cuantumului normei de hrană (revenire la solicitarea FSNPPC din oct. 2018)

     Ex.nr 1                                                                                    

    FSNPPC/ Nr. 110  din 13.02.2019

                                                 

                                          Către,

 

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

Doamnei Carmen-Daniela DAN, ministrul Afacerilor Interne

        

 În temeiul Legii dialogului social nr. 62/2011, Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, organizaţie cu reprezentativitate juridică la nivelul sectorului de activitate gestionat de către Ministerul Afacerilor Interne, vă solicită o întâlnire, în regim de urgență, pentru a lua în discuţie actualizarea cuantumului normei de hrană cuvenite polițiștilor și personalului contractual, în raport cu evoluţia preţurilor şi a ratei inflaţiei.

Precizăm că, în celelalte structuri militare din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională acest drept a fost pus în plată, în cursul acestei luni, retroactiv, de la 1 ianuarie 2019, și considerăm, pe cale de consecință, că o măsură similară este necesară și în Ministerul Afacerilor Interne.

Vă reamintim faptul că, această solicitare v-am adresat-o și anul trecut, prin adresa noastră nr. 145/12.10.2018.

Aşteptăm răspunsul dumneavoastră în timp util şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru soluţionarea problemelor expuse în spiritul unui dialog social constructiv!

          

          Președinte FSNPPC

       Dumitru COARNĂ

 

Parteneri SNPPC: