Comunicate

13.05.2019 -BENEFICII EXCLUSIVE PENTRU MEMBRII SNPPC&FAMILII: VACANȚE, TELEFONIE MOBILĂ, SĂNĂTATE, ASIGURĂRI, CULTURĂ, SPORT, COMBUSTIBILI, AUTOMOBILE ETC.

13.05.2019 -BENEFICII EXCLUSIVE PENTRU MEMBRII SNPPC&FAMILII: VACANȚE, TELEFONIE MOBILĂ, SĂNĂTATE, ASIGURĂRI, CULTURĂ, SPORT, COMBUSTIBILI, AUTOMOBILE ETC.

     După aproape 15 ani de la înființarea SNPPC, experiența acumulată în slujba promovării intereselor profesionale, sociale și economico-financiare ale membrilor noștri de sindicat, precum și nivelul de dezvoltare organizațională atins, ne-au îndreptățit să punem în aplicare un nou proiect, menit să faciliteze accesul la servicii turistice de calitate, sigure și rentabile (inclusiv pentru beneficiari din afara SNPPC).

    Astfel, am creat Agenția de turism Impala Grand Tour - Licența turism: 1712/10.04.2019; Polița de asigurare: IF-1 3003/18.03.2019 -, selectând cu atenție parteneri de încredere dintre prestatorii de servicii turistice (hoteluri, resorturi turistice, pensiuni, vile, transportatori etc.) și punând accentul pe un tarif mai mic, în condiții egale de calitate cu celelalte agenții de pe piață. Gama de servicii oferite: sejururi în țară și străinătate: pachete de refacere și sănătate în stațiuni balneare; circuite; croaziere; city break-uri; excursii în zone turistice consacrate; programe de schi; programe de sărbători și alte evenimente; parcuri de distracții; tabere pentru copii și elevi; programe pentru grupuri; congrese/conferințe etc. 

    Foarte important: oferim consiliere pentru a le facilita membrilor noștri de sindicat efectuarea decontului serviciilor turistice în termen cât mai scurt! 

    Avem încheiate contracte de parteneriat, foarte avantajoase, cu TELEKOM,  VODAFONE  şi ORANGE, oferind abonamente preferenţiale (de la 2 la 35 euro) şi terminale gratuite sau la preţuri promoţionale: abonamente adaptate nevoilor diverse de comunicare, atât de voce, cât şi de date; abonamente nelimitate, inclusiv internet şi TV, începand cu 5 euro/lună; telefoane, televizoare, tablete şi laptopuri la preţuri promoţionale, gratuite sau cu diferenţa de bani, în functie de abonamentul ales (facturile se pot achita foarte simplu, prin  reţinerea din salariul lunar sau din drepturile de pensie, după caz, iar valoarea de plată poate fi aflată instant, de pe site-ul nostru - calculator factura). 

    Alte oferte disponibile PENTRU MEMBRII ȘI FAMILII:

 • Regina Maria (reţeaua de sănătate) – abonamente între 28-54 lei/lună (ambulanţă, consultaţii de specialitate, medic de familie, internări şi servicii medicale, gratuite sau cu discount special);
 • LUKOIL, pentru combustibili auto (reducere 0,2 lei/ litru, direct la pompă);
 • MOL,  pentru combustibili auto (reducere 0,15 lei/litru, direct la pompă);
 • SYNEVO (reţeaua de clinici), pentru analize şi servici medicale - reduceri între 15-20%;
 • UNIQA, reduceri între 10-50% pentru diverse asigurări;
 • ASIROM (prin brokerul LEADER TEAM), 3 variante de asigurări de sănătate/viaţă, între 25-80 lei/lună, peste 600 de clinici partenere (ambulanţă, consultaţii, stomatologie, urgenţe, internări, analize şi servicii medicale, gratuite sau cu discount);
 • Spitalul SF. CONSTANTIN - Braşov (reduceri la consultaţii, tratamente, chirurgie, internări);
 • Editura CH BECK, 8-12% reducere faţă de preţul de pe site;
 • Clinica stomatologică IMPLANT ELADENT București – discount 30% pentru membrii&familii;
 • La Fântâna, abonamente reduse, funcţie de valoarea contractului;
 • LAVA&CUCE - reţeua de spălătorii (-20%);
 • Samsung Club - reduceri pentru cei care acced în club (samsungclub@snppc.ro);
 • 7 CARD - abonamente reduse față de prețurile standard, între 99-139 lei/lună;
 • WORLD CLASS - abonamente tip ,,,corporate”, cu discount 20-30%, de la 23,83 euro (worldclass@snppc.ro);
 • Automobile Bavaria – reducere 500 euro sau maxim 24% la unele modele BMW, noi sau rulate;
 • Pizza Hut - discount 20% pentru membrii SNPPC, plus 3 însoțitori;
 • alte oferte, la nivel central şi teritorial, negociate de către liderii SNPPC.

               Reducerile se acordă în baza cardului de membru sau a cardurilor de reduceri. Ofertele/datele de contact sunt disponibile pe site-ul SNPPC, pe contul nostru de facebook (Secţiunea Fotografii) şi pe intranet IGPR/IGPF. Pentru relații - 031. 1051141/42 (sediul central SNPPC); E-mail: contact@snppc.ro.

  BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: