Comunicate

14.06.2019 - Alegeri pentru conducerea Biroului teritorial SNPPC din IPJ Teleorman

14.06.2019 - Alegeri pentru conducerea Biroului teritorial SNPPC din IPJ Teleorman

Biroul teritorial SNPPC, constituit la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, a organizat, astăzi, 14 iunie 2019, adunare generală pentru alegerea conducerii executive.

În urma votului exprimat de către cei prezenți, al căror număr a întrunit cvorumul prevăzut de Statutul nostru juridic, Biroul Executiv Central al SNPPC a luat act de opţiunile participanților, urmând să propună instanţei judecătorești competente validarea următorilor: preşedinte – Mărgărit Leonard; vicepreședinți – Dumitru Nicolae și Topuzu-Ragabeja Marinela.

Ședința de alegeri s-a desfășurat în prezența președintelui Dumitru Coarnă și a vicepreședintelui Mihai Zlat, care au făcut și o prezentare succintă a activității noastre sindicale, răspunzând și întrebărilor adresate, în legătură cu drepturile/interesele pe care le apără sau le promovează SNPPC.

Cu acest prilej, membrii noștri au fost asiguraţi că beneficiază permanent de asistenţă şi consiliere pe diferite probleme de interes (penale, civile, disciplinare și administrative) aflate în competenţa noastră de acțiune, în virtutea calității procesuale active și a reprezentativității juridice conferite de instanța de judecată competentă.

 

2019 – 15 ani de la fondarea SNPPC!

Am pornit cu încredere și curaj, continuăm puternici și uniți!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: