14.07.2018 - Avansare în grad la Academia de Poliție „A.I. Cuza”

14.07.2018 - Avansare în grad la Academia de Poliție „A.I. Cuza”

Comunicate


Mâine, sâmbătă - 14 iulie 2018, începând cu ora 10:00, la Academia de Poliție „A.I. Cuza” se va desfăşura ceremonia de avansare în grad a Promoţiei ,,Centenarul Unirii, după care cei mai tineri ofiţeri vor fi repartizaţi la viitoarele locuri de muncă din unităţile MAI.

După  finalizarea ceremoniei, cu “repartiţia în buzunar”, absolvenţii vor pleca în primul lor concediu de odihnă, în calitate de ofiţeri de poliţie, urmând ca la începutul lunii august să se prezinte la posturile încredinţate.

SNPPC va fi reprezentat la festivitate de către vicepreşedintele Biroului Executiv Central - Mihai Zlat, alături de preşedintele Biroului teritorial din cadrul Academiei de Poliţie, Valentina Dincă.

Cu acest prilej, venim în întâmpinarea tuturor absolvenţilor instituţiilor de formare profesională iniţială ale MAI, lansând ,,Ghidul absolventului” - https://www.snppc.ro/uploads/diverse-adm/Ghidul-absolventului-2018.pdf, menit să ofere o imagine asupra câtorva dintre drepturile poliţistului aflat la începutul carierei şi să aducă în atenţie unele sugestii utile în perioada de integrare socioprofesională.

Felicitări tinerilor poliţişti şi succes în profesia de risc şi vocaţie asumată,

pentru respectarea căreia organizaţia noastră pledează de 14 ani!


BIROUL EXECUTIV CENTRAL - SNPPC

Parteneri SNPPC: