Comunicate

15.08.2019 - Alegeri pentru conducerea Biroului teritorial SNPPC din IPJ Ialomița

15.08.2019 - Alegeri pentru conducerea Biroului teritorial SNPPC din IPJ Ialomița

Ieri, 14 august  2019, Biroul teritorial SNPPC, constituit la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, a organizat adunarea generală pentru alegerea conducerii executive. 

În urma votului exprimat de către cei prezenți, al căror număr a întrunit cvorumul prevăzut de Statutul nostru juridic, Biroul Executiv Central al SNPPC a luat act de opţiunile participanților, urmând să analizeze și să propună instanţei judecătorești competente validarea următorilor: preşedinte - Tilă Victor; vicepreședinți - Dobre Mariana și Mușat Gabriela.  
Ședința de alegeri s-a desfășurat în prezența președintelui Dumitru Coarnă, care le-a adresat mulțumiri colegilor pentru munca depusă, a prezentat succint activitatea noastră sindicală și a răspuns întrebărilor adresate, în legătură cu drepturile/interesele pe care le apără sau le promovează SNPPC. 
Cu acest prilej, membrii noștri au fost asiguraţi că beneficiază permanent de asistenţă şi consiliere pe diferite probleme de interes (penale, civile, disciplinare și administrative) aflate în competenţa noastră de acțiune, în virtutea calității procesuale active și a reprezentativității juridice conferite de instanța de judecată competentă. 

2019 – 15 ani de la fondarea SNPPC!
Am pornit cu încredere și curaj, continuăm puternici și uniți!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: