Comunicate

15.04.2019 - Alegeri la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Covasna

15.04.2019 - Alegeri la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Covasna

Biroul teritorial SNPPC, constituit la nivelul IPJ Covasna, a organizat, astăzi, 15 aprilie, adunare generală pentru alegerea conducerii executive.

În urma votului exprimat de către cei prezenți, al căror număr a întrunit cvorumul prevăzut de Statutul nostru juridic, Biroul Executiv Central al SNPPC a luat act de opţiunile participanților, urmând să propună instanţei judecătorești competente validarea următorilor: preşedinte – Bălănică Gil; vicepreședinți – Domnica Alexandru și Purice Dumitru Cornel.

Ședința de alegeri s-a desfășurat în prezența președintelui SNPPC, Dumitru Coarnă, care le-a făcut celor prezenți o prezentare succintă a activității sindicale din ultima perioadă.

Cu acest prilej, membrii SNPPC au fost asiguraţi că beneficiază permanent de asistenţă şi consiliere pe diferite probleme de interes (penale, civile, disciplinare și administrative) aflate în competenţa noastră de implicare, în virtutea calității procesuale active și a reprezentativității juridice conferite de instanțele de judecată competente.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: