Comunicate

15.05.2019 - SNPPC și IPJ Timiș, parteneri în slujba omeniei: “PROTEJĂM OAMENI, AJUTĂM OAMENI!”

15.05.2019 - SNPPC și IPJ Timiș, parteneri în slujba omeniei:  “PROTEJĂM OAMENI, AJUTĂM OAMENI!”

La inițiativa SNPPC – Biroul Teritorial din cadrul IPJ Timiș, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a inițiat Campania de donare de sânge “Protejăm oameni, ajutăm oameni!”, cu scopul evident umanist, de a veni în întâmpinarea celor aflați în impas, dar și de a contribui la conștientizarea necesității cotidiene a unor asemenea gesturi, care aduc alinare semenilor.

Având în vedere nevoia de sânge resimțită la nivelul județului, polițiști timișeni s-au mobilizat, în cursul ultimelor două zile, și au dovedit că sunt parte din fluidul vital al comunității bănățene. Echipa de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara s-a prezentat la sediul unității, unde zeci de colegi au venit, rând pe rând, și au donat fără rețineri sângele salvator.

Șeful IPJ Timiș, comisarul-șef de poliție Aurelian-Alin Petecel, a agreat fără rezerve și o altă propunere a președintelui SNPPC Timiș, Traian Richard Tătaru, susținută de colegii săi din cadrul Biroului Executiv Teritorial și de toți cei care s-au implicat direct în campanie: aceea de a utiliza bonurile valorice primite de donatori (conform legii) pentru achiziționarea unor produse alimentare și cadouri, care vor fi donate unor copii nevoiași, cu prilejul Zilei de 1 Iunie.

Felicitări colegilor timișeni pentru gestul umanitar și suntem convinși că vom reveni cât de curând cu vești de acest gen!

Biroul Executiv Central - SNPPC

Parteneri SNPPC: