Comunicate

15.11.2022 - Parteneriat SNPPC cu Selgros

15.11.2022 - Parteneriat SNPPC cu Selgros

SNPPC are încheiat un parteneriat cu Selgros, prin care membrii noștri, pe baza cardului de membru SNPPC, vizat pe anul în curs, vor primi, în sediile supermarketului, un card special, pentru a beneficia de prevederile contractului.

Selgros va acorda tuturor membrilor SNPPC o reducere de 2%, aplicată la valoarea produselor achiziționate, cu excepția produselor (articolelor) prezentate în revistele Selgros, a produselor aflate deja în diferite promoții, a produselor din tutun și a ambalajelor returnabile.

Reducerea oferită se aplică direct pe factură, la toate produsele achiziționate de la Selgros, conform prevederilor contractului.

Posesorii de carduri Selgros, persoane fizice, deja existenți în baza de date, trebuie doar să mergă la birourile Informatii clienti din magazinele Selgros și să faca dovada că sunt membri activi SNPPC, având asupra lor cardul de membru, vizat pe anul în curs, și cartea de identitate; ulterior, după descărcarea si instalarea aplicației în telefonul mobil, pot înregistra cardul și vor beneficia de reducerile din contract.

Clienții noi, membrii SNPPC, care solicită carduri de cumparături Selgros, conform condițiilor contractuale, pot înregistra cardul în aplicație la 24 de ore de la emiterea acestuia, într-unul din magazinele Selgros; totodată, vor beneficia și de reducerea aferentă.

 

Parteneri SNPPC: