Comunicate

16.03.2022 - SNPPC, întotdeauna alături de membrii săi! Sprijinit de sindicat, colegul nostru a învins unitatea în instanță!

16.03.2022 - SNPPC, întotdeauna alături de membrii săi! Sprijinit de sindicat, colegul nostru a învins unitatea în instanță!

SNPPC, întotdeauna alături de membrii săi! Sprijinit de sindicat, colegul nostru a învins unitatea în instanță!

https://focuspress.ro/politistul-de-la-rutiera-care-a-fost-sanctionat-de-ipj-dupa-ce-a-amendat-un-politist-local-arogant-si-a-castigat-dreptatea-in-instanta/

Felicitări, Adrian, pentru curaj și verticalitate! Ai luptat pentru drepturile tale și ai câștigat în Justiție, iar sindicatul ți-a fost alături.

De aceea vă sfatuim să contestați ÎNTOTDEAUNA sancțiunile disciplinare sau administrative, solicitând consiliere și asistență juridică din partea SNPPC!

Luptați până în pânzele albe pentru dreptatea voastră! Dacă aveți curaj, se poate!

SNPPC acordă sprijin juridic membrilor săi, atât prin intermediul celor doi avocați și trei consilieri proprii - toți, foarte buni profesioniști -, cât și prin plata unei sume limitate, în cazul în care membrul SNPPC dorește să-și angajeze un alt avocat (asa cum s-a întâmplat și în cazul de față, al colegului Chisoiu Adrian Marian, membru SNPPC). 

Cererea pentru asistență juridică poate fi descărcată de aici: https://www.snppc.ro/uploads/fisiere/categorii/Cerere-asistenta-juridica.pdf

Email: juridic@snppc.ro 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

 

Parteneri SNPPC: