Comunicate

16.11.2022 - Delegație SNPPC, în Județul Dâmbovița

16.11.2022   -   Delegație SNPPC, în Județul Dâmbovița

Din nou, pe teren, alături de oameni. În aceste zile, o echipă din conducerea SNPPC, împreună cu membrii ai Birolui nostru sindical din IPJ Dâmbovița, se află în acest județ, pentru a lua pulsul activității polițienești la fața locului.

Vor avea loc deplasări și întâlniri cu polițiști și personal contractual de la sediul IPJ, dar și din cadrul structurilor municipale, orășenești și rurale.

Avem în vedere modul în care sunt organizate și se derulează misiunile, cum sunt respectate drepturile profesionale și economico-sociale, greutățile întâmpinate în activitate, cauzele acestora și posibile  soluții de remediere, programul de muncă, numărul orelor suplimentare, recuperarea sau plata acestora în termen legal, neajunsurile de ordin financiar și logistic, starea sediilor de lucru, în special a celor din mediul rural, dotarea cu echipamente de intervenție și de protecție în timpul misiunilor operative, condițiile asigurate de unitate pentru desfășurarea pregătirii profesionale la locul de muncă sau în mod organizat, relațiile dintre angajați și managementul unității/subunității, respectarea normelor de sănătate și securitate în muncă etc.

Cu acest prilej, informăm membrii SNPPC că, în data de 24 noiembrie 2022, la sediul IPJ DB, va avea loc adunarea generală pentru alegerea conducerii acestui Birou teritorial executiv al SNPPC, precum și a delegaților sindicali din cadrul structurilor/subunităților subordonate.

Candidaturile se pot depune la Biroul teritorial SNPPC din IPJ Dâmbovița (cu număr de înregistrare/dovadă de depunere); termenul de depunere a candidaturilor pentru funcțiile de conducere, conform Regulamentului aprobat de conducerea Biroului Executiv Central al SNPPC (https://www.snppc.ro/uploads/fisiere/categorii/Regulament-BEXT.pdf), expiră cu 5 zile înainte de data alegerilor.

 

SNPPC - POLIȚĂ DE ASIGURARE PROFESIONALĂ ȘI JURIDICĂ!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNPPC

 

Parteneri SNPPC: