Comunicate

17.02.2020 - SNPPC dezavuează acuzațiile nefondate la adresa SAS din IPJ Brașov. Respect Cotidianului Libertatea pentru relatarea imparțială a cazului!

17.02.2020 - SNPPC dezavuează acuzațiile nefondate la adresa SAS din IPJ Brașov.  Respect Cotidianului Libertatea pentru relatarea imparțială a cazului!

 

În ultimile zile, inclusiv astăzi, mass-media È™i reÈ›elele de socializare au relatat pe larg despre descinderea colegilor noÈ™tri din cadrul Serviciului pentru AcÈ›iuni Speciale din IPJ BraÈ™ov, care a avut loc joi, 13 februarie a.c.

În presă au apărut, imediat, declaraÈ›iile unui influent politician È™i patron local, recunoscut în judeÈ›, inclusiv în mediile afaceriÈ™tilor obscuri, care a acuzat în termeni foarte duri intervenÈ›ia, derulată din punct de vedere procedural sub coordonarea DIICOT. În acest caz, percheziÈ›ia avea în vedere probarea activității infracÈ›ionale a unor indivizi urmăriÈ›i penal, existând date că între aceÈ™tia È™i politicianul furios există legături de afaceri È™i relaÈ›ii destul de strânse.

Precizăm că, în pofida unor aserÈ›iuni lansate în ultimele zile È™i a unor declaraÈ›ii redate de mass-media, referitoare la duritatea modului de intervenÈ›ie È™i chiar la ilegalitatea percheziÈ›iei, aceasta a vizat adresa corectă, iar colegii noÈ™tri au avut un comportament absolut normal, fără nicio violență sau alte manifestări care să agrese fizic sau psihic persoanele aflate în locaÈ›ie la momentul descinderii (o femeie È™i doi minori).

DeÈ™i o televiziune locală, aflată sub influenÈ›a directă a politicianului, a inflamat gratuit opinia publică, din prima zi, prin comentarii prăpăstioase È™i foarte acuzatoare la adresa membrilor SAS È™i a conducerii IPJ BraÈ™ov, au existat È™i situaÈ›ii în care au prevalat adevărul È™i imparÈ›ialitatea jurnalistică, aÈ™a cum a scris Cotidianul Libertatea, căruia îi exprimăm respectul nostru pentru maniera onestă de a prezenta acest  subiect: ,,Imagini adevărate! PoliÈ›iÈ™tii acuzaÈ›i de soÈ›ia politicianului PNL asociat cu clanurile interlope că ”Intră È™i ne omoară!” au vorbit în È™oaptă cu copiii È™i s-au jucat cu câinele băieÈ›elului”.

Click pe link-ul de mai jos:

https://www.libertatea.ro/stiri/film-perchezitie-brasov-andrei-kadas-2886322

Biroul Executiv Central

Parteneri SNPPC: