Comunicate

17.02.2021 - APEL către membrii SNPPC/FSNPPC (polițiști, personal contractual, polițiști în rezervă/retragere): MARȚI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE, ÎN CAPITALĂ. În 21 februarie, o Caravană FSNPPC va pleca din Timișoara, către București

17.02.2021  -  APEL către membrii SNPPC/FSNPPC  (polițiști, personal contractual, polițiști în rezervă/retragere): MARȚI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE,  ÎN CAPITALĂ.  În 21 februarie, o Caravană FSNPPC va pleca din Timișoara, către București

FSNPPC/17.02.2021

 

APEL

către membrii SNPPC/FSNPPC

(poliÈ›iÈ™ti, personal contractual, poliÈ›iÈ™ti în rezervă/retragere):

    MARÈšI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE,

ÎN CAPITALÄ‚.

În 21 februarie, o Caravană FSNPPC va pleca din TimiÈ™oara, către BucureÈ™ti

 

          IndiferenÈ›a prim-ministrului față de revendicările noastre, pe care i le-am comunicat oficial, începând cu data de 12 ianuarie a.c., a culminat cu sfidarea participanÈ›ilor la protestul FSNPPC de ieri, 16 februarie, din PiaÈ›a Victoriei: onor Guvernul a fost reprezentat ,,la discuÈ›ii” de către o persoană din cadrul Departamentului de comunicare, fără putere de decizie în soluÈ›ionarea revendicărilor.

          Drept urmare, am decis să intensificăm manifestările în stradă!

         O Caravană FSNPPC va pleca din TimiÈ™oara, duminică, 21 februarie, urmând a fi pichetate Prefecturile din mai multe municipii reÈ™edință de judeÈ›, având ca punct terminus Capitala, în data de luni, 22 februarie.

       MarÈ›i, 23 februarie, începând cu ora 10,00, vom picheta în 15 zone din BucureÈ™ti (cu notificarea Primăriei Capitalei, în grupuri de persoane constituite conform reglementărilor în vigoare): Guvern (PiaÈ›a Victoriei È™i încă 5 zone din proximitate); SecÈ›ia 1 PoliÈ›ie din B-dul Lascăr Catargiu nr. 22; PiaÈ›a ConstituÈ›iei (în faÈ›a Parlamentului); Ministerul JustiÈ›iei (Str. Apolodor nr. 17), PiaÈ›a Universității (Monumentul DemocraÈ›iei, Facultatea de Geografie, B-dul Regina Elisabeta nr. 3 È™i Parcul ColÈ›ea); Ministerul FinanÈ›elor; PiaÈ›a Romană-ASE; PiaÈ›a Unirii-Aleea Dealul Mitropoliei nr. 7.

         Punctul de adunare, în 23 februarie, ora 09,30: PiaÈ›a Victoriei.

         De aici, participanÈ›ii vor fi îndrumaÈ›i către una dintre locaÈ›iile sus-menÈ›ionate.

      MenÈ›ionăm că, pe parcursul protestelor declanÈ™ate în 14 ianuarie, am adăugat È™i revendicarea privind voucherele de vacanță/decontul serviciilor turistice, dat fiind faptul că Guvernul are în lucru un proiect de OUG, prin care vrea să elimine È™i acest drept, cu efect economic benefic, la nivel naÈ›ional, situaÈ›ie care ar afecta negativ serviciile È™i industria din sistemul HORECA, dar È™i angajaÈ›ii din sectoarele bugetare/mediul privat.          

 

 Guvernul tace! Noi, nu!

Nu acceptăm să fim tratați cu indiferență și aroganță!

 

NU CEREM MAJORĂRI SALARIALE ȘI PENSII MĂRITE,

CEREM DOAR RESPECTAREA LEGILOR, NEALTERATE DE OUG CARE AMPUTEAZÄ‚ DREPTURILE ANGAJAÈšILOR!

 

BIROUL EXECUTIV FSNPPC / BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNPPC

Parteneri SNPPC: