Comunicate

17.02.2021 - APEL către membrii SNPPC/FSNPPC (polițiști, personal contractual, polițiști în rezervă/retragere): MARȚI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE, ÎN CAPITALĂ. În 21 februarie, o Caravană FSNPPC va pleca din Timișoara, către București

17.02.2021  -  APEL către membrii SNPPC/FSNPPC  (polițiști, personal contractual, polițiști în rezervă/retragere): MARȚI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE,  ÎN CAPITALĂ.  În 21 februarie, o Caravană FSNPPC va pleca din Timișoara, către București

FSNPPC/17.02.2021

 

APEL

către membrii SNPPC/FSNPPC

(polițiști, personal contractual, polițiști în rezervă/retragere):

    MARȚI, 23 FEBRUARIE – PROTESTE FSNPPC DE AMPLOARE,

ÎN CAPITALĂ.

În 21 februarie, o Caravană FSNPPC va pleca din Timișoara, către București

 

          Indiferența prim-ministrului față de revendicările noastre, pe care i le-am comunicat oficial, începând cu data de 12 ianuarie a.c., a culminat cu sfidarea participanților la protestul FSNPPC de ieri, 16 februarie, din Piața Victoriei: onor Guvernul a fost reprezentat ,,la discuții” de către o persoană din cadrul Departamentului de comunicare, fără putere de decizie în soluționarea revendicărilor.

          Drept urmare, am decis să intensificăm manifestările în stradă!

         O Caravană FSNPPC va pleca din Timișoara, duminică, 21 februarie, urmând a fi pichetate Prefecturile din mai multe municipii reședință de județ, având ca punct terminus Capitala, în data de luni, 22 februarie.

       Marți, 23 februarie, începând cu ora 10,00, vom picheta în 15 zone din București (cu notificarea Primăriei Capitalei, în grupuri de persoane constituite conform reglementărilor în vigoare): Guvern (Piața Victoriei și încă 5 zone din proximitate); Secția 1 Poliție din B-dul Lascăr Catargiu nr. 22; Piața Constituției (în fața Parlamentului); Ministerul Justiției (Str. Apolodor nr. 17), Piața Universității (Monumentul Democrației, Facultatea de Geografie, B-dul Regina Elisabeta nr. 3 și Parcul Colțea); Ministerul Finanțelor; Piața Romană-ASE; Piața Unirii-Aleea Dealul Mitropoliei nr. 7.

         Punctul de adunare, în 23 februarie, ora 09,30: Piața Victoriei.

         De aici, participanții vor fi îndrumați către una dintre locațiile sus-menționate.

      Menționăm că, pe parcursul protestelor declanșate în 14 ianuarie, am adăugat și revendicarea privind voucherele de vacanță/decontul serviciilor turistice, dat fiind faptul că Guvernul are în lucru un proiect de OUG, prin care vrea să elimine și acest drept, cu efect economic benefic, la nivel național, situație care ar afecta negativ serviciile și industria din sistemul HORECA, dar și angajații din sectoarele bugetare/mediul privat.          

 

 Guvernul tace! Noi, nu!

Nu acceptăm să fim tratați cu indiferență și aroganță!

 

NU CEREM MAJORĂRI SALARIALE ȘI PENSII MĂRITE,

CEREM DOAR RESPECTAREA LEGILOR, NEALTERATE DE OUG CARE AMPUTEAZĂ DREPTURILE ANGAJAȚILOR!

 

BIROUL EXECUTIV FSNPPC / BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNPPC

Parteneri SNPPC: