Comunicate

17.04.2019 - FSNPPC, prezentă la Conferința internațională a fraților de peste Prut, Federația Sindicatelor din R. Moldova ,,SINDLEX”

17.04.2019 - FSNPPC, prezentă la Conferința internațională a fraților de peste Prut, Federația Sindicatelor din R. Moldova ,,SINDLEX”

În cursul zilei de astăzi, 17 aprilie, la invitația partenerilor noștri sindicali și frați de neam - Federația Sindicatelor din R. Moldova ,,SINDLEX” - sindlexmd.com/ro/, care include și Sindicatul ,,DEMNITATE” din Ministerul Afacerilor Interne - FSNPPC participă la Conferința internațională cu tema: "Sindicatul - garant al apărării drepturilor social-economice și de muncă", organizată la Institutul Muncii din Chișinău.

Organizația noastră este reprezentată de către președintele Dumitru Coarnă și vicepreședintele SNPPC, Mihai Zlat. Președintele FSNPPC va face o prezentare a activității noastre sindicale și va susține o conferință cu tema ,,Asigurarea respectării drepturilor sociale și de muncă ale polițiștilor – datorie a statului. Sindicatul, supervizor al respectării acestora. Practici europene. ”

Reamintim faptul că Federația Sindicatelor din R. Moldova ,,SINDLEX” și Sindicatul ,,DEMNITATE” - conduse de către dl. Mihail Lașcu, fost profesor și șef de Catedră la Academia de Poliție ,,Ștefan Cel Mare” din Chișinău - sunt parteneri tradiționali ai FSNPPC/SNPPC, alături de care am dezvoltat o relație de colaborare, prietenie și frăție sindicală, am organizat schimburi de experiență și am consolidat bunele practici în domeniul nostru de acțiune.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: