Comunicate

19.02.2019 - Parteneriat SNPPC - Editura CH BECK, pentru lucrări cu profil juridic, economic, criminalistic etc.

19.02.2019 - Parteneriat SNPPC - Editura CH BECK,  pentru lucrări cu profil juridic, economic, criminalistic etc.

În baza unui parteneriat special, Editura  CH BECK  - http://www.beck.ro/ - oferă membrilor SNPPC, în condiţii avantajoase, lucrări editoriale din domeniile dreptului, economiei, criminalistici, criminologiei, jurisprudenței etc.

  Puteţi beneficia de trei tipuri de reduceri, faţă de preţurile afişate pe site-ul editurii:

- 8% pentru comenzi de  până la 2.000 lei;
- 12% pentru comenzi mai mari de 2.000 lei (pretabile pentru achiziţii individuale, grupuri, instituţii de formare profesională din MAI, biblioteci de unitate etc.);

- 10% pentru cărţile altor edituri, difuzate de CH BECK, indiferent de valoarea comenzii.

Comenzile se trimit la adresa de e-mail comenzi[at]beck.ro

sau prin telefon (021.410.08.47/73) ori fax (021.410.08.48), menţionând apartenenţa la SNPPC.

Cine este Editura CH BECK?

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998, ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C.H. BECK. Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german.

Compania a devenit astfel parte integrantă a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi şi mai reprezentative din Europa, grup fondat în anul 1763. În prezent, acest grup include mai multe societăţi din Germania, Elveţia, Cehia, Polonia şi România.

În cei peste 20 ani de activitate, Editura C.H. Beck a realizat o cifră de afaceri care o poziţionează între primele edituri din România, publicând peste 2200 de titluri cu tematică juridică şi economică, într-un tiraj total ce depăşeşte 3.500.000. de exemplare. Pentru practicieni, editura oferă ca noutate în literatura de specialitate prima bibliotecă juridică exclusiv on-line – legalis.ro. Biblioteca juridică este o mai mult decât o alternativă modernă şi utilă pentru cărţile tipărite.

Parteneri SNPPC: