Comunicate

19.02.2024 - APEL UMANITAR pentru o polițistă de 31 de ani, care va fi operată mâine

19.02.2024 - APEL UMANITAR  pentru o polițistă de 31 de ani, care va fi operată mâine

 

 

   Sănătatea este comoara cea mai prețioasă, a oricărui om, dar uneori, din nefericre, este și cea mai ușor de pierdut. În astfel de situații, sprijinul celor din jur, cunoscuți sau anonimi, este cel mai important lucru, care ne ajută să surmontăm dramele vieții.

   Așa s-a întâmplat și cu tânăra noastră colegă,  LATU Bianca-Eliza, de 31 de ani, agent de poliție în cadrul IPJ Constanța - Poliția Orașului Ovidiu.

   În luna martie a anului 2023, în urma efectuării unei proceduri de histeroscopie, a suferit două stopuri cardiorespiratorii, resuscitate cu succes, însă în urma acestora a stat internată timp de două săptămâni în Spitalul Clinic de Urgență Sf. Apostol Andrei din Constanța. La scurt timp au apărut leziuni hipoxic-ischemice, fiind diagnosticată, pe partea neurologică, cu hemipareză dreaptă, ataxie membre stângi, tulburări de vedere și coordonare, pentru care a urmat un tratament medicamentos, dar și ședințe de kinetoterapie, în momentul de față rămânând cu sechele: un ușor tremur la membre, tulburare de vedere și neputința de a scrie.

   Medicii i-au spus clar că este necesară intervenția chirurgicală, într-un timp scurt, iar mâine, 20 februarie 2024, va avea loc procedura de închidere a FOP-ului (afecțiune gravă a inimii, care îi pune viața în pericol).  

   Costurile totale ale intervenției și tratamentul depășesc suma de 46.000 lei, fapt pentru care orice ajutor din partea oricărei persoane, mai mare sau mai mic, îi este de mare necesitate în această perioadă complicată.

   Date pentru efectuarea donațiilor:

   Titular:  LATU BIANCA ELIZA;

   IBAN: RO16RZBR0000060013253021

   Valuta: Lei

   Nume banca: Raiffeisen Bank

   Cod swift: RZBRROBU

 

În numele colegei noastre, Eliza-Bianca,

vă mulțumim pentru gestul dumneavoastră de mare omenie!

 

 

SNPPC – BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: