Comunicate

19.03.2024 - SNPPC, partener al Cupei Poliției Capitalei la minifotbal, ediția 2024

19.03.2024 - SNPPC, partener al Cupei Poliției Capitalei la minifotbal, ediția 2024

 

 

    În perioada 11-25 martie 2024, cu ocazia aniversării Zilei Poliției Române, DGPMB, prin Serviciul de Pregătire Profesională, organizează ediția a III-a a ,,Cupei Poliției Capitalei la minifotbal”, în Baza sportivă ,,Năstase & Marica Sports Club”.

    Competiția se desfășoară zilnic, de luni până vineri, între orele 09,00-14,00, include 78 de meciuri, toate transmise live pe Youtube, și adună la start 31 de echipe din cadrul subunităților Poliției Capitalei, cu un total de 426 polițiști.

    Joi, 21 martie, începând cu ora 10,00, vor avea loc ultimele patru meciuri, semifinalele și finalele, care vor decide clasamentul acestei ediții.

    In ziua de 22 martie, se va organiza un eveniment sportiv și caritabil, respectiv un meci demonstrativ între echipa câștigătoare a Cupei Poliției Capitalei și o echipă formată din foști fotbaliști ai Naționalei României, denumită ,,Marica & prietenii”.

    Prin acest eveniment, organizatorii doresc să ajute, sub diverse forme, cele trei cazuri deosebite, propuse de colegii noștri, având ca beneficiari polițiști sau membrii ai familiilor acestora.

    Dat fiind faptul că, prin Statutul Polițistului (Legea nr. 360/2002), polițiștilor le este interzis, în orice împrejurare, să colecteze bani de la persoane fizice sau juridice, cheltuielile aferente organizării și desfășurării competiției sunt asigurate cu sprijinul SNPPC și al celorlalți parteneri ai competiției.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL - SNPPC

Parteneri SNPPC: