Comunicate

19.04.2023 - APEL UMANITAR PENTRU UN POLIȚIST DE 26 DE ANI

19.04.2023 - APEL UMANITAR PENTRU UN POLIȚIST DE 26 DE ANI

 

Sănătatea este comoara cea mai prețioasă și cea mai ușor de pierdut. De cele mai multe ori o pierdem atunci când ne așteptăm mai puțin și sprijinul celor din jur este cel mai important factor în recuperarea acesteia.

Pentru tânărul nostru coleg, agentul principal Bădiță Florin-Marius, în vârstă de 26 de ani, încadrat la Serviciul de Transporturi Maritime Constanța, ceea ce părea un simplu control oftalmologic s-a dovedit a fi începutul unui drum sinuos și imprevizibil în lupta pentru viață. În urma unor investigații amănunțite, el a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală difuză, dispersată fronto-temporo-insular stânga.

Pentru a se bucura în continuare de viață, acesta trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale riscante, în stare de veghe, în Franța. Având în vedere costul ridicat al intervenției, cât și costurile post-operatorii pentru recuperare, vă rugăm să îl ajutați pentru a putea depăși acest impas. Donațiile pot fi depuse în contul IBAN RO47 RNCB 0206 1577 0384 0001, deschis la BCR, titular Bădiță Florin-Marius, sau Revolut – 0722655824.

SNPPC – BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: