Comunicate

19.07.2019 - Revista ,,Frontiera”, premiată la Gala UZP, pentru istoria de aproape 100 de ani

19.07.2019 - Revista ,,Frontiera”, premiată la Gala UZP, pentru istoria de aproape 100 de ani

Festivitatea de decernare a Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România pe anul 2018, desfășurată în studiourile Televiziunii Române, a avut un protagonist de excepție, la categoria ,,Revistă”: publicația editată de IGPF, care va împlini 100 de ani, pe 1 aprilie 2020, a fost desemnată, de către juriul Galei, câștigătoarea premiului special.

Selecția a fost determinată de istoria și tradiția revistei, de profesionalismul jurnalismului practicat de-a lungul anilor de către condeierii redacției, dar și de calitatea publicistică a interviului acordat redactorului-șef, Gabriel Crăciun, de către președintele Academiei Române, profesorul universitar dr. Ioan-Aurel Pop.

Cu acest prilej, am aflat că președintele Academiei Române și-a satisfăcut stagiul militar obligatoriu, la vremea ostășiei, la Arma Grăniceri (care a fost reorganizată și transformată în Poliția de Frontieră Română, în 1999, în perspectiva aderării României la UE).

Felicitări colegului Gabi Crăciun – președintele Biroului teritorial SNPPC din IGPF – și întregului colectiv redacțional!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: