Comunicate

20.03.2019 - SNPPC a cerut clarificari ministrului Justitiei, cu privire la un inscris dubios, care circula in spatiul public virtual

20.03.2019 - SNPPC a cerut clarificari ministrului Justitiei, cu privire la un inscris dubios, care circula in spatiul public virtual

SNPPC a cerut, oficial, clarificări cu privire la ,,documentul" care circulă în spațiul public virtual, atribuit, personal, ministrului Justiției.
Așteptăm răspunsul, pe care îl vom aduce, de îndată, la cunoștința opiniei publice. 
Până atunci, ne abținem de la orice fel de comentariu referitor la autenticitatea, valabilitatea juridică și utilitatea ,,recomandărilor" din respectivul înscris.

inscrisul-atribuit-ministrului-Justitiei

 

București

                        Ex unic

Nr 481/20.03.2019

Se trimite, scanata, prin e-mail

          Către,

MINISTERUL JUSTIȚIEI

Domnului prof.univ.dr. Tudorel TOADER – ministrul Justiției

       Domnule Ministru,

     Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne, constituit la data de 21.12.2004, prin Sentința civilă nr. 8468, pronunțată de Judecătoria Sectorului 6 – Bucuresti, organizație cu reprezentativitate juridică la nivelul Poliției Române și al Poliției de Frontieră Române, recunoscută de către instanțele competente, în anul 2016 - conform Legii nr. 62/2011 privind dialogul social, vă adresează următoarea solicitare, în baza Legii nr. 544/2001 (actualizată) privind informațiile de interes public:

     În ultimele zile, pe rețelele de socializare circulă un ,,înscris”, datat 12 martie 2019, atribuit dumneavoastră, în calitate de ministru al Justiției, prin care faceți anumite recomandări, exclusiv  conducătorilor Curților de Apel și Tribunalelor.

     Vă rugăm să vă pronunțați asupra veridicității acestuia, confirmându-i sau infirmându-i autenticitatea (atașăm foto-încrisul la care facem referire).

     Așteptăm răspunsul la adresa noastră de e-mail, consemnată în antet.

     Vă mulțumim!

                          Cu stimă,

PREȘEDINTELE

BIROULUI EXECUTIV CENTRAL AL S.N.P.P.C.

Dumitru COARNĂ

Parteneri SNPPC: