Comunicate

20.05.2024 - Alegeri la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Constanța

  20.05.2024  -  Alegeri la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Constanța

                     

    În baza Statutului nostru, care prevede desemnarea, în mod democratic, prin vot, a liderilor sindicali centrali și teritoriali, în cursul zile de ieri, 19 mai, a avut loc ședința membrilor de sindicat din cadrul Biroului teritorial SNPPC – IPJConstanța, care și-au ales conducerea executivă, pentru următorul mandat de cinci ani.

    Cei cinci lideri sindicali, care vor face parte din echipa executivă a celui mai mare Birou Teritorial SNPPC, sunt următorii: Boldeanu Sorin, președinte; Zelca Vasile, prim-vicepreședinte; Moraru Marian, vicepreședinte trezorier; Ancu Gheorghe Claudiu și Irimia Dorel Adrian, vicepreședinți.

    De asemenea, au fost aleși și 24 de delegați sindicali, pentru diferite structuri, cum ar fi: la nivelul Secției nr. 1 Poliție, Iordache Lazăr-Silviu; la nivelul Secției nr. 2 Poliție, Foșalău Cosmin-Ionuț; la nivelul Secției nr. 3 Poliție, Anghel Ștefan; la nivelul Secției nr. 4 Poliție, Rață Adrian-Vasile; la nivelul Poliției Mun. Medgidia, Cozma Miruna-Andreea; la nivelul Poliției Oraș Cernavodă, Berechet Costel; la nivelul Poliției Oraș Ovidiu, Dănilă Adrian-Iulian; la nivelul Poliției Oraș Năvodari, Tudora Florentin; la nivelul Poliției Oraș Hârșova, Popa Valentin; la nivelul Poliției Mun. Mangalia, Putinică Constantin; la nivelul Poliției Oraș Negru-Vodă, Andriță Manole-Ionuț; la nivelul Poliției Oraș Techirghiol, Stan Adrian; la nivelul structurilor de poliție din Portul Constanța, Bănică Gabriel-Marian; la nivelul structurilor de poliție ale Serviciului Criminalistic, Stavilă Gabriel-Giorgian; la nivelul Serviciului pentru Acțiuni Speciale-S.A.S., Vasile Silviu; la nivelul Centrului Medical Județean Constanța-C.M.J., Arteni Elena; la nivelul SRPCIV Constanța, Chivu Marian-Alexandru; la nivelul structurilor de poliție SIR Băneasa, Dajiu Ionuț; la nivelul structurii de poliție SICE din IPJ Constanța, Lazăr Iulian; la nivelul structurii de poliție SIC din IPJ Constanța, Bucur Dragoș-Aurelian; pentru membrii pensionari, Blănuță Marius.

    Obiectivele noii conduceri, în următorul mandat de cinci ani, sunt conforme cu Statutul SNPPC și vor fi adaptate la specificul local al activității sindicale; consolidarea Biroului teritorial; comunicarea constantă și eficientă cu membrii, pentru identificarea și soluționarea problemelor care se pot rezolva pe plan local sau central, după caz; un dialog social constant și eficient cu staff-ul unității  și cu toți cei din conducerea serviciilor/birourilor/secțiilor; diseminarea operativă, către membrii de sindicat, a informărilor proprii și a celor transmise de Biroul Executiv Central SNPPC, a rezultatelor, acțiunilor și a demersurilor sindicale efectuate pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor profesionale și economico-sociale ale colegilor noștri; acordarea de consiliere și, la nevoie, și de asistență juridică membrilor de sindicat, sens în care vor  fi sprijiniți de către Biroul Executiv Central și Departamentul Juridic al SNPPC.

    Important: datele de contact ale tuturor liderilor SNPPC (numere de telefon și adrese de e-mail), de la nivel central și teritorial, sunt disponibile pe www.snppc.ro,  secțiunea Organizații, pagina principală, sus, și pot fi accesate de către membrii noștri, la nevoie.

 

Am pornit cu încredere și curaj, continuăm puternici și uniți!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL - SNPPC

Parteneri SNPPC: