Comunicate

20.06.2022 - Ce se întâmplă cu biletele la mare pentru angajații MAI ?

20.06.2022 - Ce se întâmplă cu biletele la mare pentru angajații MAI ?

Domnule Ministru,

Subscrisa Federația Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România

În baza art. 51 și 52 din Legea nr. 62/2011, Contractului Colectiv de Muncă şi ale Acordului privind raporturile de serviciu ale poliţiştilor, încheiat între M.A.I. şi F.S.N.P.P.C., în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare,având în vedere necesitatea clarificării aspectelor legate de modul de repartiție/ocupare al camerelor din cadrul complexelor turistice deținute/gestionate de M.A.I. pe litoral, vă rugăm să ne comunicați următoarele date de interes pentru membrii noștri:

  1. Care este situația unităților de cazare de pe litoral aparținând M.A.I.  sau aflate în gestiunea M.A.I. ( existent, funcțional, în curs de reabilitare/renovare)?
  2. Care este stadiul de repartiție al biletelor/perioadelor de cazare la unitățile de pe litoral pentru sezonul estival 2022?
  3. Care sunt criteriile pe baza cărora se efectuează repartițiile camerelor la nivel de M.A.I. / arme ale M.A.I. .(I.G.P.R., I.G.P.F., I.G.I., alte structuri) / unități ale I.G.P.R., I.G.P.F., I.G.I. ( I.P.J., I.T.P.F., Servicii pentru Imigrări Județene)?

Așteptăm urgent răspunsul dumneavoastră fie în format letric , fie în format  electronic pe adresa de email contact@snppc.ro .

 

Cu stimă,

PREŞEDINTE F.S.N.P.P.C.

ZELCA VASILE

Fisiere incarcate

Parteneri SNPPC: