Comunicate

20 iulie 2017 - Discuţii cu ministrul Afacerilor Interne pe teme de interes stringent

20 iulie 2017 - Discuţii cu ministrul Afacerilor Interne pe teme de interes stringent

În cursul acestei dimineţi, la ora 10,20, preşedintele FSNPPC/SNPPC, Dumitru Coarnă, a avut o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pe marginea iniţiativei legislative a SNPPC de majorare, cu 15%, a salariului de funcţie/de bază pentru poliţiştii şi personalul contractual din MAI, pentru alinierea veniturilor noastre la majorarea aplicată recent în Sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi în alte domenii bugetare. Discuţia cu ministrul Afacerilor Interne survine altor două întrevederi, avute în ultimele zile, la Guvern, cu prim-ministrul României, domnul Mihai Tudose.

Ministrul Afacerilor Interne a dat asigurări că va susţine, în faţa premierului şi a Guvernului României, acest demers reparatoriu iniţiat de către SNPPC!

De asemenea, la solicitarea expresă a preşedintelui Dumitru Coarnă, doamna Carmen Dan a precizat că, în eventualitatea iniţierii unei proceduri de modificare a Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, va dispune, oficial, consultarea FSNPPC/SNPPC pe marginea acestui act normativ extrem de important.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: