Comunicate

21.03.2024 - Adunare generală, pentru alegeri, la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Buzău

21.03.2024  -  Adunare generală, pentru alegeri, la Biroul Teritorial SNPPC din IPJ Buzău

 

 

   Ieri, 20 martie, a avut loc ședința membrilor de sindicat din cadrul Biroului teritorial SNPPC - IPJ Buzău, care și-au ales, prin vot, conducerea executivă, pentru următorul mandat de 5 ani, conform Statutului SNPPC.

   Reprezentanții Biroului Executiv Central al SNPPC, prezenți în sala de ședință, au luat act de opţiunile exprimate, urmând să propună instanţei judecătorești competente, conform Statutului SNPPC, validarea următorilor colegi aleși în conducerea Biroul Teritorial și în funcția de delegat sindical:  Bița Vasile, președinte; Pălici Ramona-Nicoleta, prim-vicepreședinte; Glogovițeanu Andreea-Simona, vicepreședinte trezorier; Chilă Adrian și Gavrilă Marius-Nicolae, vicepreședinți.

   Delegați sindicali: la nivelul IJP Buzău-sediu, Tulin Cătălin; la nivelul Poliției Mun. Râmnicu-Sărat, Mănescu Ionuț; la nivelul Poliției Mun. Buzău, Dumitriu Alexandru-Narcis; la nivelul Poliției Or. Pătârlagele, Neculai Gheorghe; la nivelul structurilor de poliție rurală Mărăcineni și Beceni, Zaharia Ionuț; la nivelul structurilor de Poliție rurală Berca, Lencaru Silviu-Irinel; la nivelul structurilor de Poliție rurală Merei, Ioniță Claudiu-Mircea; la nivelul structurilor de Poliție rurală zona Râmnicu Sărat, Ene Mihaela-Luminița; la nivelul Centrului Multifuncțional de Pregătire Schengen Buzău, Marin Laurențiu-Daniel; la nivelul Instituției Prefectului Buzău (SRPCIV și Pașapoarte), Drăghici Sorin.

   În temeiul Statutului SNPPC, principalele sarcini ale conducerii BT, pentru noul mandat, sunt: consolidarea și dezvoltarea organizației; comunicarea constantă și eficientă cu membrii, pentru identificarea și soluționarea problemelor care se pot rezolva pe plan local sau central, după caz; un dialog social constant și eficient cu staff-ul unității, dar și cu polițiștii din conducerea serviciilor/birourilor IPJ și ai structurilor polițienești municipale, orășenești și rurale; diseminarea operativă, către membrii de sindicat, a informărilor proprii și a celor transmise de Biroul Executiv Central SNPPC, a rezultatelor, acțiunilor și a demersurilor sindicale efectuate, pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor profesionale și economico-sociale ale colegilor noștri; acordarea de consiliere și, la nevoie, și de asistență juridică membrilor de sindicat, sens în care vor  fi sprijiniți de către Biroul Executiv Central și Departamentul Juridic al SNPPC.

   Precizăm că SNPPC - Biroul teritorial din IPJ Buzău - este singurul sindicat cu reprezentativitate juridică, obținută conform legii,  la nivelul acestei unități de poliție.

   Datele de contact ale tuturor liderilor SNPPC sunt disponibile pe www.snppc.ro,  secțiunea Organizații, pagina principală, sus.

   Felicitări colegilor noștri din cadrul SNPPC Buzău și succes pe mai departe!

Am pornit cu încredere și curaj, continuăm puternici și uniți!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL  SNPPC  

Parteneri SNPPC: