21.11.2018 - Protocol de colaborare SNPPC-WORLD CLASS

21.11.2018 - Protocol de colaborare SNPPC-WORLD CLASS

Comunicate

Reţeaua World Class cuprinde: 32 de cluburi în toată țara, 55.000 de membri activi, 60.000 de clase, 650 de antrenori, 38 de studiouri de aerobic, 32 de studiouri de cycling, 20 de piscine.

Protocolul include  6 tipuri de abonamente, pe o plajă de preţuri cuprinse între 28,83 euro/lună – abonamentul ,,Basic”  şi 923 euro/an – abonamentul de top ,,W” (fulltime, pentru toate beneficiile şi opţiunile disponibile în reţea, plus  30 zile freeze).

Fiecare membru care își face abonament, poate aduce 2 parteneri în aceleași condiții.

Copiii membrilor cu vârstă pana la 12 ani au acces gratuit la piscine, între orele 9:00 și 18:00. 1 guest pass digital cu acces Platinum pentru abonamentele lunare( nu este necesara insotirea de catreangajat).

Inregistrarea se face prin transmiterea datelor la adresa de email mihai.zlat@snppc.ro (nume prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, data de naştere, copie fluturaş salariu – pentru a atesta calitatea de membru la zi).

 Dupa crearea conturilor, platforma trimite pe adresa de email un cod PIN pentru accesarea contului. Crearea contului este gratuită şi nu presupune nicio obligaţie comercială faţă deWorldClass.

Modalităţi de plată:

 Data de achiziţie şi începere a abonamentului este ziua de 15 a lunii. Membrul SNPPC accesează link-ul  https://members.worldclass.ro, urmează pașii de selecţie ai abonamentului și efectuează plata on-line, cu cardul de debit sau credit.

La activarea abonamentului este setată automat plata recurentă, cu ajutorul căreia se vor retrage banii automat. Daca recurenţa nu este dorită, se dezactivează din contul de client, după efectuarea plăţii, manual, din secţiunea “ABONAMENTE-Dezactiveaza platarecurenta”.

Angajatul îşi poate înregistra partenerul în mod direct, din contul său de membru, sau poate să-i trimită acestuia un voucher, pe mail, indiferent dacă are abonament activ sau nu.

Pentru suport sau întrebări suplimentare,

apelaţi 0728 282 648 - Zlat Mihai, vicepreşedinte SNPPC,

sau accesaţi  corporate@worldclass.ro

Pentru detalii preţuri:

https://www.snppc.ro/uploads/diverse-adm/Oferta-World-Class---SNPPC.pdf

Parteneri SNPPC: