Comunicate

22.03.2023 - COMUNICAT - AM DECLANȘAT PROTESTELE ANUNȚATE!

22.03.2023 -   COMUNICAT - AM DECLANȘAT PROTESTELE ANUNȚATE!

 

 

Ieri, 21 martie, în prima zi a protestelor organizate de SNPPC, în fața sediului Prefecturii Timiș au fost peste 350 de politisti/polițiști de frontieră, personal contractual și pensionari militari.

Presiunea generată de proteste trebuie să continue și să se amplifice!

Conform calendarului anunțat, astăzi, 22 martie, suntem la Cluj-Napoca, unde, de la ora 14,00, vom protesta în fața Prefecturii.

Așeptăm cat mai multi polițiști, personal contractual și pensionari militari din zona Ardealului, pentru a ne exprima împreună nemultumirea față de tratamentul injust și discriminatoriu - prin comparație cu alte sectoare de activitate bugetară -, la care arcul guvernamental supune familia ocupațională Aparare, Ordine Publica si Securitate Natională de mai mulți ani!

Este nevoie, pentru noi și pentru sănătatea sistemului de ordine publică - pilon al stabilității sociale, de PREDICTIBILITATE ÎN SALARIZARE, ÎN CARIERĂ ȘI ÎN PENSIONARE!

FORȚA SNPPC!

Informații suplimentare:

Calendarul protestelor următoare:

– Iași, mâine, 23 martie, ora 14,00 - sediul Prefecturii;

– București, vineri, 24 martie, ora 11,00, PROTEST MASIV la Guvernul României; din Piața Victoriei plecăm în marș spre Ministerele Muncii, Afacerilor Interne, Justiției și Finanțelor;

– București, sâmbătă, 25 martie (Praznicul Bunei Vestiri și Ziua Poliției Române), ora 11,00 – PROTEST DE AMPLOARE la sediul MAI din Piața Revoluției.

,,Ferește-te de furia omului răbdător!” – spune o vorbă din bătrâni, pe care guvernanții o tot ignoră, așa cum ignoră și revendicările noastre. Iar noi am ajuns la capătul răbdării!

Reamintim faptul că polițiștii și personalul contractual au dreptul să participe la mitinguri, din timpul liber. Revendicările noastre privesc și drepturile rezerviștilor: vă așteptăm alături, pe toți, să ne cerem drepturile cuvenite!

Biroul Executiv – FSNPPC

Parteneri SNPPC: