Comunicate

22.04.2019 - Vă recomandăm: lucrări utile pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

22.04.2019 - Vă recomandăm: lucrări utile pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

Dacă aÈ›i ales să deveniÈ›i cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne, primul pas spre reuÈ™ită este făcut. AÈ›i accesat informaÈ›iile de care aveÈ›i nevoie în pregătirea concursului de admitere. Detalii puteÈ›i găsi accesând site-ul http://limbaromanapentruexamene.ro/

Manualele pe care vi le prezentăm au un singur scop: să vă ajute să reuÈ™iÈ›i! Ele sunt gândite de autori special pentru dumneavoastră, adică vă pun la dispoziÈ›ie întreaga lor experiență nu numai pentru a vă asigura nivelul de cunoÈ™tinÈ›e, priceperi È™i deprinderi necesare, dar È™i metodele prin care pregătirea devine o ocupaÈ›ie agreabilă, aproape facilă, cerându-vă doar perseverență È™i seriozitate.

Vă dorim succesul pe care îl aÈ™teptaÈ›i!

Autorii acestor lucrăriMaria È™i Dumitru Èšicleanu, sunt prezenÈ›i pe piaÈ›a cărÈ›ii din 1994, când au apărut cu prima lor lucrare - Nouă sute teste-grilă de gramatică, în Editura Scribul. Astăzi, Gramatica în scheme, ajunsă la a X-a ediÈ›ie, este cunoscută atât în lumea dascălilor de specialitate, a librarilor,  cât È™i în cea a utilizatorilor din ultimii 25 de ani.

Pentru lămuriri suplimentare È™i pentru comenzi puteÈ›i suna la 0722616948; 0349806432.

Persoana desemnată pentru relaÈ›ii publice este prof. Èšicleanu Dumitru, care poate oferi È™i informaÈ›ii privind conÈ›inutul manualelor È™i utilizarea acestora în procesul de pregătire.

Parteneri SNPPC: