Comunicate

22.05.2019 - ,,Impala Grand Tour” agenția de Turism a SNPPC a devenit operațională

22.05.2019 - ,,Impala Grand Tour” agenția de Turism a SNPPC a devenit operațională

În 2019, după aproape 15 ani de la înființarea SNPPC, experiența acumulată în slujba promovării intereselor profesionale, sociale și economico-financiare, precum și nivelul de dezvoltare organizațională atins, ne îndreptățesc să punem în aplicare un nou proiect, ambițios și necesar, deopotrivă, menit să faciliteze accesul membrilor noștri de sindicat, dar și al altor categorii de beneficiari, la servicii turistice de calitate, sigure și rentabile. Astfel, am creat Agenția de turism Impala Grand Tour,  tour-operator ce oferă  pachete turistice complete și destinații de vacanță confortabile, atât în țară, cât și în străinătate.

Dedicarea manifestată de Biroul Executiv Central și de Birourile Teritoriale ale SNPPC, completată cu experiența echipei tehnice a Agenției, vor contribui la creșterea beneficiilor și avantajelor membrilor organizației noastre, care vor accesa pachete de vacanță prin Impala Grand Tour. Pentru a corespunde acestui obiectiv, am selectat cu atenție parteneri de încredere dintre prestatorii de servicii turistice (hoteluri, resorturi turistice, pensiuni, vile, transportatori etc.) și am construit oferte de vacanță, punând accentul pe un tarif mai mic, în condiții egale de calitate cu celelalte agenții de pe piață.

Am încercat să acoperim o arie cât mai mare de destinații și de categorii de confort, astfel încât să satisfacem cât mai multe preferințe. Vom răspunde, în termen și la subiect, și altor solicitări, care nu se regăsesc în portofoliul nostru de oferte. Suntem aici pentru a oferi nu numai servicii de călătorie complete, dar și cosiliere sau sprijin în etapele de  alegere și de planificare a unei vacanțe de neuitat!

Prin Agenția noastră, aveti acces la o gamă diversă de servicii:

- sejururi în țară și străinătate; pachete de refacere și sănătate în stațiuni balneare; circuite; croaziere;

- city break-uri; excursii în zone turistice consacrate; programe de schi; tabere pentru copii și elevi;

-programe de sărbători și alte evenimente;parcuri de distracții;

- programe pentru grupuri; congrese/conferințe etc.  

Indiferent de vacanța planificată sau tipul de călătorie ales, un plus pe care îl oferă Impala Grand Tour este apartenența sa la SNPPC, al cărui obiectiv principal, care a stat la temelia înființării acestei agenții, a fost acela de a le asigura membrilor săi și celorlalți beneficiari o vacanță relaxantă, din care să revină nu doar cu amintiri plăcute, ci și cu bateriile încărcate, pentru a face față cu brio activității viitoare, de zi cu zi.

Foarte important: oferim consiliere pentru a facilita  efectuarea decontului serviciilor turistice în termen cât mai scurt!

Dacă o călătorie de mii de mile începe cu un pas,

să facem împreună acest pas și să ne bucurăm de succes!

 

         Date contact agentie:

Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 313, Etj. 1, Camera 42-43, Sect. 3

Maria VLĂȘCEANU – Director Impala Grand Tour

Tel.  031-1017-997 / 0751-144-195 / 0751-144-196

Fax. 031-1017-998 / https://www.impala.ro/ / office@impala.ro / rezervari@impala.ro

Licența turism: 1712/10.04.2019

Polița de asigurare: IF-1 3003/18.03.2019

 

Biroul Executiv Central - SNPPC

Parteneri SNPPC: