Comunicate

22.06.2021 - Concurs de tir - ,,IN MEMORIAM”

22.06.2021 - Concurs de tir - ,,IN MEMORIAM”

Concurs de tir - ,,IN MEMORIAM

 

Un număr de 40 de polițiști din cadrul IPJ Brăila, membrii SNPPC, ,,mobilizați" de către echipa de conducere a Biroului nostru teritorial din unitate - condus de către dl. Horia Cioranu, au participat la ediția I a concursului de tir “IN MEMORIAM GHINEA DUMITRU” (fost polițist, primul președinte local al SNPPC, decedat anul trecut).

Concursul s-a desfășurat în Poligonul de tragere din localitatea Albina, Comuna Tichilești,  Județul Brăila. Toți participanții au primit Diplome, iar primii trei trăgători, în ordinea punctajului, au fost premiați cu vouchere, constând în ședințe de tragere, și au primit cupe, în cadrul festivității de încheiere.

Competiția a urmărit îmbunătățirea abilităților de folosire a pistolului calibrul 9x19, de către polițiști, dar și socializarea membrilor SNPPC, în cadrul unei activități relaxante, care îmbinat utilul cu plăcutul.

Biroul Executiv Central al SNPPC le adresează felicitări organizatorilor și participanților și își exprimă respectul cuvenit pentru inițiativa de a comemora un lider sindical-membru fondator SNPPC!

Parteneri SNPPC: