Comunicate

24.02.2022 - COMUNICAT: Revendicările SNPPC, confirmate de noul context militar de la granițele României

24.02.2022 - COMUNICAT: Revendicările SNPPC,  confirmate de noul context militar de la granițele României

       FSNPPC/24.02.2022

 

COMUNICAT

Revendicările SNPPC,  confirmate de noul context militar de la granițele României

 

         Ceea ce nu era de dorit, dar previzibil, s-a produs: la granițele țării noastre are loc un conflict militar real, care poate oricând degenera (deja, conform comunicatului MApN de azi dimineață, primele avioane de luptă au ajuns, din varii motive, în spațiul aerian românesc).

         În context, reiterăm revendicările SNPPC din ultima perioadă, adresate direct prim-mistrului, miniștrilor responsabili de familia ocupațională Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, guvernanților și politicienilor, în general, precum și CSAT-ului, privind necesitatea întăririi acestui Sistem, care, în situația actuală, trebuie să constituie o PRIORITATE NAȚIONALĂ, așa cum, în perioada pandemiei, Sistemul de sănătate publică a fost cap de afiș în ceea ce privește alocarea resurselor umane, financiare și materiale.

        Pentru conformitatea celor sus-menționate, redăm scrisoarea noastră, înaintată președintelui României și Consiliului Suprem de Apărare a Țării în data de 9 februarie a.c. (a se vedea atașamentul pdf).

                      

BIROUL EXECUTIV FSNPPC

Parteneri SNPPC: