Comunicate

24.05.2024 - SNPPC - IPJ Cluj, la drum, cu o nouă echipă de conducere

24.05.2024 - SNPPC - IPJ Cluj, la drum, cu o nouă echipă de conducere

                       

   Mergem înainte și decidem, în mod democratic, liderii SNPPC, așa cum prevede  Statutul juridic, aprobat de instanța  de judecată competentă; aceștia sunt desemnați exclusiv prin vot, exprimat direct sau prin reprezentare - cu mandat, pentru o perioadă de cinci ani.  

   În cursul zilei de ieri, 23 mai, a avut loc adunarea generală pentru alegerea conducerii Biroului Teritorial SNPPC constituit în cadrul IPJ Cluj. Cei cinci lideri sindicali, care vor face parte din echipa executivă a acestei organizații, sunt următorii: Irimescu Lucian, președinte; Filip Cristian-Cătălin, prim-vicepreședinte; Bota Bogdan, vicepreședinte trezorier; Cucuruzan Liviu-Ovidiu și Manea Mircea, vicepreședinți. De asemenea, au fost aleși și delegați sindicali, pentru diferite structuri de poliție urbane și rurale.

   Reiterăm obiectivele echipelor teritoriale de conducere ale SNPPC: consolidarea organizației sindicale; comunicarea constantă și eficientă cu membrii, pentru identificarea și soluționarea problemelor care se pot rezolva pe plan local sau central, după caz; un dialog social constant și eficient cu staff-ul unității  și cu toți cei din conducerea serviciilor/birourilor/secțiilor; diseminarea operativă, către membrii de sindicat, a informărilor proprii și a celor transmise de Biroul Executiv Central SNPPC, a rezultatelor, acțiunilor și a demersurilor sindicale efectuate pentru apărarea drepturilor și promovarea intereselor profesionale și economico-sociale ale colegilor noștri; acordarea de consiliere și, la nevoie, și de asistență juridică membrilor de sindicat, sens în care vor  fi sprijiniți de către Biroul Executiv Central și Departamentul Juridic al SNPPC.

   Datele de contact (numere de telefon și adrese de e-mail) ale tuturor liderilor SNPPC, de la nivel central și teritorial, sunt disponibile pe www.snppc.ro,  secțiunea Organizații, pagina principală, sus, și pot fi accesate de către membrii noștri, la nevoie.

Felicitări și succes echipei alese!

Am pornit cu încredere și curaj, continuăm puternici și uniți!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL – SNPPC

Parteneri SNPPC: