Comunicate

24 iulie 2019 – o sărbătoare pe conturul țării

24 iulie 2019 – o sărbătoare pe conturul țării

24 iulie 2019 – ziua în care se împlinesc 155 de ani de la momentul istoric al unificării grănicerilor români de pe ambele maluri ale Milcovului, de către regimul administrativ al domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Aniversarea Zilei Poliției de Frontieră se înscrie în spiritul tradiţiilor istorice consfinţite în Sistemul românesc de apărare şi ordine publică, reprezentând o sărbătoare aparte pe întreg conturul de 3.150 de kilometri al României și în ,, porțile aeriene”, sărbătoare care-i animă pe toţi colegii aflați zi de zi în preajma veșniciei bornelor.

Pentru fiecare dintre ei, indiferent că se află pe "fâşie" sau în punctul de trecere a frontierei, ziua de 24 iulie, faţă de oricare alta din an, are conotaţii speciale, inclusiv în plan personal, pentru că în această zi se identifică profesional cu destinul instituţiei din care face parte.

Apreciind și onorând semnificaţia specială a zilei de 24 iulie, vă transmitem cu toată căldura, dragi colegi membri (sau nu) ai SNPPC din Poliţia de Frontieră, urări de mai bine pe toate planurile!

La mulţi ani dumneavoastră, la mulţi ani Poliţiei de Frontieră Române!

 

Biroul Executiv Central al SNPPC

Parteneri SNPPC: