Comunicate

Remember: 16 ani de la fondarea SNPPC

Remember:  16 ani de la fondarea SNPPC

 

 

In vara anului 2004, un  grup de oameni determinaÈ›i, curajoÈ™i È™i dornici de a deschide un nou drum în domeniul miÈ™cării sindicale din România a pus bazele constituirii Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne, care a fost confirmat juridic prin Sentinta civila nr. 8468/21.12.2004, pronunÈ›ată de Judecatoria Sectorului 6, Bucuresti.

VoinÈ›a si curajul membrilor fondatori – mulÈ›i dintre acestia fiind prezenti, si astăzi, în marea noastră familie, activi sau în rezervă  – au fost atributele care au stat la temelia acestei constructii sindicale unice în È›ara noastră, iar determinarea tuturor celor care au aderat la SNPPC, în aceÈ™ti 16 ani, a constituit suportul consolidarii È™i al forÈ›ei sindicatului nostru, care are în prezent aproximativ 40.000 de membri, constituiÈ›i în 77 de Birouri teritoriale, la nivelul tuturor structurilor MAI.

In scopul apărării si promovării mai energice a drepturilor si intereselor membrilor săi, SNPPC este afiliat la Confederatia Nationala Sindicala Cartel ,,ALFA” si, prin aceasta, la unele dintre cele mai puternice organizatii sindicale din lume - Confederatia Sindicala Internationala. In domeniul ordinii publice, suntem membru fondator al  European Police Union, cea mai mare si mai activă organizatie de profil la nivelul Uniunii Europene.

Vă mulÈ›umim pentru solidaritate È™i vă asigurăm că vom promova cu aceeaÈ™i convingere valorile È™i tradiÈ›iile care ne-au consacrat în rândul miÈ™cării sindicale din domeniul Ordinii Publice!

Am început cu încredere È™i curaj, continuăm puternici È™i uniÈ›i!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Președinte Dumitru COARNĂ

Parteneri SNPPC: