Comunicate

25.10.2018 - Chirie sau compensarea ratei pentru credit imobiliar – decizie finală, luni, 29 octombrie, în plenul Senatului. FSNPPC monitorizează şi susţine parcursul parlamentar al proiectului acestei legi

25.10.2018 - Chirie sau compensarea ratei pentru credit  imobiliar – decizie finală, luni, 29 octombrie, în plenul Senatului.   FSNPPC monitorizează şi susţine parcursul parlamentar  al proiectului acestei  legi

În urma comunicatului nostru de ieri, 24 octombrie, referitor la avizul favorabil dat în comisiile de specialitate ale Senatului, pentru proiectul Legii care va modifica Statutul poliţistului, Statutul cadrelor militare şi Statutul gradaţilor şi soldaţilor profesionişti, transformând, la cerere, în anumite condiţii, compensaţia pentru chirie în rată pentru achiziţia unei locuinţe (inclusiv pentru un credit aflat în derulare), am primit foarte multe întrebări referitoare la data când va apărea legea.  

Ne-am documentat şi suntem în măsură să vă informăm că luni, 29 octombrie a.c., proiectul legii va intra în dezbaterea plenului Senatului (cameră decizională), pentru votul final.

Reamintim că FSNPPC a trimis MAI  un set de 60 de propuneri pentru modificarea/completarea Statutului poliţistului, între care s-a aflat şi aceasta, iar proiectul legii (https://www.snppc.ro/uploads/diverse-adm/proiectul-legii-pt-chirie-si-rata-casa.pdf) a fost susţinut în Consiliul Economic şi Social de preşedintele FSNPPC, Dumitru Coarnă, membru al acestui organism, care a fost prezent şi la discuţiile de specialitate din cadrul comisiilor parlamentare de raport şi avizare.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: