Comunicate

26.08.2019 - Parteneriat WORLD CLASS – SNPPC

26.08.2019 -  Parteneriat WORLD CLASS – SNPPC

Fiecare membru care își face abonament, poate aduce 2 parteneri în aceleași condiții.

Copiii membrilor cu vârstă pana la 12 ani au acces gratuit la piscine, între orele 9:00 și 18:00. 1 guest pass digital, cu acces Platinum pentru abonamentele lunare (nu este necesară însotirea de către angajat).

Instrucțiuni de înregistrare:

Inregistrarea se face prin transmiterea datelor la adresa de email worldclass@snppc.ro (nume prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, data de naştere, copie fluturaş salariu – pentru a atesta calitatea de membru la zi).

Dupa crearea conturilor, platforma trimite pe adresa de e-mail un cod PIN pentru accesarea contului. Crearea contului este gratuită şi nu presupune nicio obligaţie comercială faţă deWorldClass. Pentru suport sau întrebări suplimentare, apelaţi 0728 282 648 - Zlat Mihai, vicepreşedinte SNPPC, sau accesaţi adresa de e-mail: corporate@worldclass.ro

Modalităţi de plată:

Data de începere a abonamentului este ziua de 15 a lunii. Membrul SNPPC accesează link-ul  https://members.worldclass.ro, urmează pașii de selecţie ai abonamentului și efectuează plata on-line, cu cardul de debit sau credit.

La activarea abonamentului este setată automat plata recurentă, cu ajutorul căreia se vor retrage banii automat. Daca recurenţa nu este dorită, se dezactivează din contul de client, după efectuarea plăţii, manual, din secţiunea “ABONAMENTE-Dezactiveaza platarecurenta”. Angajatul îşi poate înregistra partenerul în mod direct, din contul său de membru, sau poate să-i trimită acestuia un voucher, pe mail, indiferent dacă are abonament activ sau nu.

Acces:

  • pe baza cardului pe care cleintul îl ridică, pe baza CI, de la cea mai apropiată sală WORLDCLASS, după activarea abonamentului.
  • Cardul nu este transmisibil și se prezintă la fiecare intrare în club.

https://www.snppc.ro/uploads/diverse-adm/Oferta-WorldClass-pentru-SNPPC.pdf

Parteneri SNPPC: