Comunicate

28.02.2022 - O șansă pentru lumina ochilor, oferită de oameni cu suflet

28.02.2022 - O șansă pentru lumina ochilor, oferită de oameni cu suflet

O șansă pentru lumina ochilor, oferită de oameni cu suflet

 

Din nefericire, dramele nu pot fi limitate în timp și avem, cu toții, datoria morală de a nu le ignora; ele au existat, există și vor mai exista, dar implicarea noastră, în spiritul umanismului, le poate atenua consecințele.

În timp ce trăim drama refugiaților ucraineni, care ajung în valuri la frontierele țării noastre - în care ne implicăm, la nivel personal sau prin comuniune umană -, există și alte drame, zi de zi, trăite de semenii noștri, care se confruntă cu diferite situații medicale, greu de surmontat fără sprijinul celor din jur.

Colegul nostru, Tudor Petre, susținut de Biroul teritorial SNPPC din IPJ Giurgiu,  a beneficiat de un ajutor financiar și moral substanțial, în urma unei campanii umanitare, reușind să plece spre o clinică oftalmologică de specialitate, care îi poate reda speranța de a-i putea vedea, în continuare, pe cei dragi, și a se bucura de viață.

Iată mesajul său către toți polițiștii:

Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat, pentru susținerea și mesajele transmise în cadrul campaniei de sprijinire, pe care au organizat-o colegii mei de la SNPPC - Biroul Teritorial Giurgiu. Nu a fost deloc ușor, știind că în lume sunt atât de mulți oameni aflați în situații foarte grele. Generozitatea dumneavoastră a însemnat "speranță" pentru ca eu să-mi pot permite o terapie medicală cu șanse reale de stagnare a bolii. Au răspuns apelului nostru foarte mulți prieteni, colegi, rude, familie, vecini și chiar oameni pe care nu îi cunosc. Și gata, am plecat spre Germania – Berlin, plin de speranță și recunoștință. Vă voi fi veșnic recunoscător și promit să revin cu vești imediat ce voi fi în situația la care am sperat!

Vă doresc Lumină, pe toate drumurile vieții voastre; întunericul este pentru noi, toți, suferință, îngrijorare și teamă. Cu stimă și dragoste, Tudor Petre

Îi urăm colegului nostru să se întoarcă sănătos și să ne revadă cu bine!

Parteneri SNPPC: