Comunicate

28.03.2019 - Alegeri la Biroul Teritorial SNPPC din cadrul PF Suceava

28.03.2019 - Alegeri la Biroul Teritorial SNPPC din cadrul PF Suceava

Astăzi, 28 martie, la sediul SPF Rădăuți a avut loc adunarea generală de alegeri a membrilor Biroului Teritorial SNPPC constituit la nivelul structurilor Poliției de Frontieră din Județul Suceava, pentru stabilirea componenței conducerii acestei organizații.

În urma votului exprimat de către participanți, al căror număr a întrunit cvorumul statutar, Biroul Executiv Central al SNPPC a luat act de opţiunile acestora, urmând să propună instanţei judecătorești competente validarea următorilor: preşedinte - Roman Costel; vicepreședinți - Poroch Serițan Ilie și Roșu Ionuț; secretar - Forminte Mihai.

Ședința de alegeri s-a desfășurat în prezența președintelui SNPPC, Dumitru Coarnă, care a avut, în cursul serii trecute, și o întâlnire informală cu polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Siret, la intrarea în tura de noapte, pe tema drepturilor profesionale și economico-sociale: salarizarea în 2019, aplicarea normelor legale referitoare la SDSL, munca suplimentară, norma de hrană/echipare - asemenea altor instituții din familia noastră ocupațională, programul de lucru în ture, orele de noapte etc. (vezi informarea anterioară).

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: