28.09.2018 - Procese civile, pentru salarizarea la nivel maxim a membrilor SNPPC

28.09.2018 - Procese civile, pentru salarizarea la nivel maxim a membrilor SNPPC

Comunicate

În virtutea calităţii procesuale conferite de lege, care ne dă dreptul să reprezentăm, în faÅ£a angajatorilor ÅŸi a instanÅ£elor de judecată, interesele salariale ale membrilor noÅŸtri de sindicat (pe bază de împuternicire specială), continuăm efectuarea procedurilor prealabile ÅŸi intentăm procese în contencios administrativ-fiscal unităţilor angajatoare, pentru recuperarea sumelor aferente salarizării maxime în plată: sporul de fidelitate, de pericol deosebit, de studii superioare (pentru agenÅ£i) ÅŸi salariul de merit.

Invocând Decizia CCR nr. 794/2016 - excepÈ›ia de neconstituÈ›ionalitate a unor dispoziÈ›ii ale art. 3 din ,,OUG nr.57/2015 ”, solicităm instanÅ£elor să oblige ordonatorii de credite să recalculeze drepturile salariale ale membrilor SNPPC reclamanÅ£i, începând cu data de 09.04.2015.

Departamentul nostru juridic acÅ£ionează astfel încât MEMBRII SNPPC SÄ‚-ÅžI CÂÅžTIGE SUMELE RESTANTE CUVENITE.

Facem APEL la membrii noÅŸtri de sindicat, care încă nu au completat ÅŸi nu ne-au trimis împuternicirile, să se adreseze liderilor teritoriali SNPPC, pentru consiliere ÅŸi reprezentare juridică.
Relaţii se pot obţine prin intermediul liderilor teritoriali SNPPC sau direct de la Biroul Executiv Central (email: contact@snppc.ro; tel 031.105.11.41/42).

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: