28.09.2018 - Procese civile, pentru salarizarea la nivel maxim a membrilor SNPPC

28.09.2018 - Procese civile, pentru salarizarea la nivel maxim a membrilor SNPPC

Comunicate

În virtutea calităţii procesuale conferite de lege, care ne dă dreptul să reprezentăm, în faţa angajatorilor şi a instanţelor de judecată, interesele salariale ale membrilor noştri de sindicat (pe bază de împuternicire specială), continuăm efectuarea procedurilor prealabile şi intentăm procese în contencios administrativ-fiscal unităţilor angajatoare, pentru recuperarea sumelor aferente salarizării maxime în plată: sporul de fidelitate, de pericol deosebit, de studii superioare (pentru agenţi) şi salariul de merit.

Invocând Decizia CCR nr. 794/2016 - excepția de neconstituționalitate a unor dispoziții ale art. 3 din ,,OUG nr.57/2015 ”, solicităm instanţelor să oblige ordonatorii de credite să recalculeze drepturile salariale ale membrilor SNPPC reclamanţi, începând cu data de 09.04.2015.

Departamentul nostru juridic acţionează astfel încât MEMBRII SNPPC SĂ-ŞI CÂŞTIGE SUMELE RESTANTE CUVENITE.

Facem APEL la membrii noştri de sindicat, care încă nu au completat şi nu ne-au trimis împuternicirile, să se adreseze liderilor teritoriali SNPPC, pentru consiliere şi reprezentare juridică.
Relaţii se pot obţine prin intermediul liderilor teritoriali SNPPC sau direct de la Biroul Executiv Central (email: contact@snppc.ro; tel 031.105.11.41/42).

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: